IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oli kiva joulu!Tiistai 27.12.2022 04:26

Heräsin tänään jo kolmen jälkeen yöllä enkä saanut enää unta ei haittaa joulu on nyt vietetty ja pakko sanoa että oli mukava joulu näki taas kaikki. Sain paljon kivoja lahjoja kaikkea hyödyllistä mitä tarvitsee ja mulla on ainakin kilo suklaata mitä sain jouluna kaikilta. Syön niitä pikkuhiljaa pois ei siinä varmaa edes mene kauaa kun olen syönyt ne.
Olo koko joulun ajan hyvä ei yhtään ahdistanut oli koko ajan semmoinen iloinen fiilis päällä enkä juonut yhtään alkoholia join vaan coca colaa. Poikaystävä kävi silloin alkossa torstaina eikä mua yhtään haitannut kun se joi jouluna. Tuli ulkoiltua paljon jouluna kun oli kiva sää. Aurinko vähän paistoi ja oli kiva pieni pakkanen onneksi jouluna ei ollut mikään loskakeli. Käytiin haudoilla ja siellä oli hieno kynttilämeri mukavaa oli laittaa kynttilät haudoille siitä tuli tosi hyvä mieli. Seuraavaksi juhlitaan uutta vuotta ja sitä aijon viettää poikaystävän kanssa. Pakko sanoa että tämä vuosi on ollut todella mukava ja toivon että ensi vuodesta tulee yhtä hyvä.
Elän varmaan nyt mun elämän parasta aikaa pakko sanoa. Mulla on kaikki aika hyvin mun elämässä ja olen löytänyt paikkani tästä maailmasta
kaikki hyväksyvät mut semmoisena kuin olen. Mua rakastetaan paljon ja mä rakastan kaikkia mun rakkaita ihmisiä mitä on mun elämässä. Ne tuovat joka päivä iloa elämään olen iloinen ja onnellinen siitä. En ole onneksi yksin silloin olisi varmasti paljon vaikeampaa. Kohta jaan lääkkeet dosettiin ja mun pitää hakea ensi viikolla lisää leponexia. Onneksi rahaa tulee ensi viikolla taas tili on pikkasen miinuksella kun lahjoihin meni melkein loput rahat no se on kun jouluna menee aina vähän enemmän rahaa. Saa nähdä millainen viikko on tulossa mutta toivon että hyvä tuo joululoma kyllä piristi mieltä nyt jaksaa taas hetken tätä arkea. Pyykkiä aijon pestä tässä aamusta saa pestyä kaikki vaatteet taas. Aijon tottakai lenkkeillä tänään tekee ihan hyvää joulun jälkeen koska olen syönyt vaikka mitä onneksi kohta mulla alkaa salitreenit ensi kuussa pääsee kroppa taas hyvin liikkeelle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.