IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Salkkarit alkaa vihdoinkin!Maanantai 23.01.2023 04:35

Oli kiva viikonloppu poikaystävän luona ja oli kivaa viettää samalla mun synttäreitä. Sain poikaystävältä synttärilahjaksi 500 grammaa suklaata siinä on sitten vähän syötävää syön niitä vasta ensi viikon viikonloppuna kun voi silloin taas herkutella. Saunottiin lauantai iltana oli mukavaa päästä kunnon puusaunaan pitkästä aikaan kyllä rentoutti.
Join viikonloppuna vaan siideriä muutaman juoman niin sunnuntaina ei sitten ollut niin kauhea olo jos juon pullon viiniä niin seuraavana päivänä mulla on aina kauhea jano ja pää kipeä. Voin sanoa että eilenä vähän ahdisti illalla mutta kun otti taas iltalääkkeet niin ne rauhoitti mun oloa ja sain hyvin viime yönä nukuttua. Heräsin jo vähän ennen neljää tänään join äsken aamukahvit. Käytiin eilenä poikaystävän kanssa lidissä niin ostin pari pakettia kahvia ja poikaystävä osti mulle semmoisen kylmän kahvi latte juoman minkä aijon juoda tänään. Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin ei tarvitse hakea mitään lääkkettä kaikkia on. Alan kohta myös pesemään pyykkiä koska sitä on kertynyt viikonlopun jälkeen onneksi on koko tämä aamu aikaa pestä. Onneksi tänään on taas salitreenit illalla mikä tekee vaan todella hyvää viikonlopun jälkeen en edes lenkkeillyt viikonloppuna mutta nyt taas tällä viikolla aijon liikkua paljon. Päätin myös sen etten nyt ainakaan pariin viikkoon juo alkoholia. Soiteltiin parhaan kaverin kanssa viikonloppuna ja suunniteltiin että menen sen luokse parin viikon päästä niin vietetään ystävänpäivää ja edelleen mun synttäreitä.
Jos vaan olen silloin hyvässä kunnossa ja parissa viikossa voi tapahtua ihan mitä vaan elän taas hetken ja päivän kerrallaan tätä mun elämää.
Salkkarit alkaa vihdoinkin tänään! Tätä on jo odotettu näkee mitä tämän päivän jaksossa tapahtuu tulee taas joka arki päivä mikä on hyvä niin on katsottavaa aina illalla. Nyt jaan viikonlääkkeet dosettiin ja otan aamulääkkeet uskon että tästä tulee mukava päivä arki alkaa taas.
Onneksi ei väsytä yhtään mulla on aika pirteä ja hyvä olo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.