IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Keilaamassa :)Torstai 09.03.2023 04:50

Olin eilenä keilaamassa yhden tutun porukan kanssa mikä oli kivaa vähän erilaisempi päivä mä hävisin kolmeella pisteellä oli alkuun johdossa siinä.
Tunti keilattiin ja mulla oli silti todella hauskaa ja se piristi tosi paljon mun mieltä se keilaaminen. Illalla olin salilla taas treenaamassa oli hyvät treenit otin käyttöön ne mun uudet mustat urheilulegginsit nyt mä päätin etten vähään aikaan osta mitään vaatteita koska olen huomannut että olen shoppaillut vähän liikaa viime aikoina sitten kun kesä tulee niin ostan uusia kesävaatteita. Olo on ollut nyt aika hyvä eilenä näin mun kaveria ja se oli ihan mahtavaa naurettiin paljon eilenä koska meillä oli aika levottomat jutut. Kaverin seura piristi tosi paljon olen siitä onnellinen että mulla on ihan parhaat kaverit mun elämässä ne on aina mun tukena jos tulee vaikeaa. Alan kohta siivota ja pesemään pyykkiä onneksi on aamu aikaa tehdä nuo kaikki niin loppupäivän voi ottaa rennosti ja nukun varmaan taas päikkärit. Kävin eilenä tokmannilla koska saludo kahvi oli tarjouksessa sai pari niitä 7 eurolla nyt on kahvia taas niin saa aamukahvit keitettyä. Tänään taas lenkille päivällä toivon että on hyvä sää eilenä satoi aika paljon lunta aamulla niin en mennyt silloin lenkille.
Tarkistan kohta mun rahatilanteen ja lasken paljon saan nyt siirrettyä rahaa säästötilille ihan kivan summan varmasti. Mulla alkaa olla laivareissu rahat kohta kasassa mikä on todella kiva juttu! Päästään sitten kavereiden kanssa laivalle tässä keväällä tai viimeistään kesällä
kivaa kun on jotain mitä odottaa. Nyt otan aamulääkkeet ja alan siivota. Laitan hyvää musiikkia soimaan taustalle tästä tulee varmasti hyvä päivä ihanaa kun on vihdoinkin taas hyvä olo nautin nyt siitä kun vaan pystyy.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.