IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vihdoinkin alkaa viikonloppu pakko sanoa että on ollut väsyttävä viikko mutta selvisin sentään olo tuntuu tällä hetkellä ihan normaalilta ja hyvältä enää ei ärsytä tai vituta. Olen kotona nyt tämän viikonlopun viikon päästä olen menossa sitten poikaystävän luokse jos kaikki menee suunnitelmien mukaan. Otan nyt ihan rennosti ja keräilen voimia käyn tänään kaupassa sähköpotkulaudalla ostamassa nyt sitä jäätelöä ja sen kanssa sitten sipsiä nyt voi taas vähän herkutella kun alkaa viikonloppu. Heräsin tänään neljän jälkeen ja aamukahvit join äsken siitä tulikin mieleen että kahvia pitää ostaa kohta lisää käyn sitten lidlistä ostamassa sieltä saa halpaa kahvia. Kävin huvikseen eilenä tokmannilla ja oli todella lähellä että olisin ostanut sieltä yhden mustan mekon mä sovitin sitä näytti hyvältä päällä mutta päätin etten osta se olisi maksanut vaan 24 euroa tuli kyllä hyvä fiilis siitä etten ostanut sitä mekkoa päätin että se raha saa mennä säästötilille näin myös tokmannilla kivan t-paidan mutta se maksoi ihan liikaa 20 euroa sovitin sitäkin ihan huvikseen sekin näytti hyvältä päällä.
Odotan kyllä sitä että tokmannille tulisi myyntiin niitä toppeja koska niitä mä tarvitsen kesäksi tai sitten pitää lähteä cubus liikkeeseen shoppailemaan koska siellä myydään ihan varmasti kivoja toppeja.
Teen myös silleen kun syksy tulee taas niin shoppailen jotain kivoja syysvaatteita eli varmaan neuleita ja huppareita sekä housuja. Olen siitä iloinen että mulla on aina rahaa shoppailuun eikä sitä aina tarvitse shoppailla välillä on kiva ostaa jotain pientä mitä löytää. Otan nyt aamulääkkeet ja alan kuunnella hyvää musaa mistä tulee viikonloppu fiilis päälle tästä tulee hyvä päivä koska perjantai on viikon paras päivä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.