IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tänään kauppaan ja apteekkiin.Perjantai 09.06.2023 05:27

En eilenä mennyt vielä apteekkiin ja kauppaan koska oli sateinen päivä mutta tänään onneksi paistaa aurinko niin pääsen sitten kaupoille ja apteekkiin menen sähköpotkulaudalla pääsee sillä nopeasti. Olo ja fiilis tällä hetkellä on ok eilenä ei onneksi yhtään ahdistanut ja uskon että tänään on hyvä fiilis eikä tule huonoa oloa hyvin nukuin viime yön enkä nähnyt nyt mitään painajaisia mikä on hyvä juttu tänään kun on hyvä ilma niin aijon mennä pitkälle lenkille tuossa iltapäivällä en eilenä lenkkeillyt koska satoi vettä mutta tänään on hyvä sää onneksi. Sain eilenä siivottua, pestyä pyykit ja puhdistin kahvinkeittimen mikä oli aika likainen mutta nyt on puhdas niin hyvä taas keittää sillä kahvia. Tänään olen menossa kaverin luokse kylään illalla päästään juttelemaan ja meillä on varmasti taas levottomat jutut ja nauretaan mikä on ihan parasta huumoria pitää olla elämässä ja nauraa elämän ei tarvitse olla niin vakavaa.
Ai niin pitää kohta tarkistaa paljon mulla on leponex lääkettä vielä jäljellä saan nyt hakea sitä lisää koska olen käynyt verikokeissa. Eilenä katselin loppuillan rantabaari sarjaa ja ensitreffit alttarilla australiaa mä olen jäänyt ihan koukkuun siihen ensitreffit alttarilla ohjelmaan siinä on heti alkanut tapahtumaan ekoissa jaksoissa paljon draamaa mistä mä niin tykkään! Salkkareissa on myös alkanut tapahtumaan vaikka mitä kohta se jää kesätauolle odotan sitten innolla kun syksyllä alkaa uudet jaksot siitä.
Aijon nauttia tästä päivästä koska on vihdoinkin perjantai ja viikonloppu alkaa voi ottaa ihan rennosti ja nauttia kesästä pitäisikö ostaa myös jäätelöä tänään? Taidan kyllä ostaa jäätelö kuuluu kesään!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.