IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ihanaa, perjantai :)Perjantai 11.08.2023 06:09

Mökkireissu alkaa lähestyä pikkuhiljaa ihan kivaa lähteä pariksi päiväksi reissuun hyvän porukan kanssa pääsee samalla vaihtamaan maisemaa se on sitten kesän viimeinen reissu ennen syksyä sitten sen jälkeen arki alkaa viimein. Olo tällä hetkellä on ihan ok eilenä mua väsytti koko päivän mutta tänä aamuna on paljon pirteämpi fiilis kun joi ison kupin kahvia ja taas viikon paras päivä eli perjantai! Silloin pitää olla aina iloinen kun viikonloppu alkaa. En ole menossa mihinkään tänä viikonloppuna olen kotona ja aijon ottaa ihan rennosti ennen reissua. Aloin eilenä katsomaan ensitreffit alttarilla australian 9 kautta mikä jo alkuun mennyt jännään suuntaan ja sillä kaudella on varmasti paljon draamaa mistä tykkään olen katsonut salkkareita myös innolla kivaa kun se taas alkoi niin on katsottavaa arki iltaisin sekä joka jaksossa siinä tapahtuu aina jotain.
Tänään näen yhtä mun kaveria illalla olen menossa sen luokse kylään kivaa nähdä juodaan teetä ja höpötellään mikä piristää päivää kivasti. Menen tänään käymään kaupassa en eilenä jaksanut mennä sähköpotkulaudalla aijon kulkea niin tulee sillä taas ajeltua sekä pääsee nopeasti edestakaisin.
Uskon että tästä tulee hyvä päivä ihanaa kun ei ole mikään kiire ja eikä mua ahdista tai stressaa mikään asia koska elän taas hetken ja päivän kerrallaan tätä elämää en mieti edes huomista päivää keskityn taas tähän hetkeen otan kohta aamulääkkeet ja alan kuunnella hyvää musiikkia niin tulee hyvä fiilis päälle nautitaan kaikki viikonlopusta. Ihanaa kun aurinko näköjään paistaa tänään niin on hyvä sää lähteä lenkille päivällä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.