IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ollut hyvä viikko :)Perjantai 26.01.2024 05:52

Vauhdikas viikko alkaa olla takanapäin ja viikonloppu vihdoinkin alkaa. Eilenä oli silleen hyvä päivä että sai olla kotona eikä tarvinnut lähteä mihinkään sain siivottua ja nukuin todella pitkät päikkärit mikä teki todella hyvää. En ole menossa mihinkään tänä viikonloppuna aijon olla ihan kotona viikon päästä on tarkoitus mennä taas parhaan kaverin luokse viettämään iltaa juhlitaan vähän mun synttäreitä ja ystävänpäivää. Aijon juoda alkoholia taas tällä kertaa mulle riittää ihan siideri ja lonkero. Viimeksi kun join viiniä niin mun vatsa ei oikeen tykännyt siitä meni ihan sekaisin ja pää oli pikkasen sen jälkeen kipeä mulla meni se koko pullo.
Pakko sanoa että on ollut todella hyvä viikko ja olen jaksanut. Ei ole yhtään ahdistanut tai mitään huonoa oloa ollut on ollut kaikkea kivaa niin en ole murehtinut yhtään mistään. Olen nähnyt paljon ihmisiä tällä viikolla ja jutellut niiden kanssa mikä myös piristää mieltä olen sosiaalinen ihminen. Aina kun juttelen ihmisten kanssa niin olen oma itseni saatan höpötellä vaikka mistä semmoisia iloisia asioita. Enkä yhtään mieti sitä mitä muut musta ajattelevat se on mulle ihan sama tykkääkö joku musta ja joku ei. En jaksanut lähteä eilenä kauppaan ja apteekkiin katson menenkö tänään mun pitää ostaa noita karpalokapseleita lisää.
Olen saanut paljon syntymäpäivälahjoja tutuilta ja kavereilta. Paljon teetä, suihkusaippuaa, suklaata, yöpaidan, sukat..kaikki ovat huomanneet että juon teetä aika paljon niin olivat ostaneet sitä. Otan aamulääkkeet ja perjantai musat soimaan nauttimaan tästä päivästä sekä viikonlopusta. Lepäilen niin jaksaa taas ensi viikon tulee varmasti mukava ja rento viikonloppu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.