IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Viikonloppu on mennyt mukavasti saanut hyvin taas olla ja levättyä. Ahdistusta tai muutakaan huonoa oloa ei ole onneksi ollut olen nauttinut tästä hyvästä olosta. Kävin tokmannilla piti ostaa vessapaperia, hammastahnaa, uusi hammasharja, kynsilakan, sekä ponnarin mikä maksoi vaan euron. Näin todella kivan syystakin tokmannilla ja sovitin sitä, mutta totesin että en osta koska mä omistan jo pari syystakkia. Se takki olisi maksanut vaan 60 euroa. Tänään taas ulkoilua koska on luvattu hyvää säätä mietin pitäisikö käydä lidlissä? Voisi mennä taas sähköpotkulaudalla haluan samalla ajella sillä. Löysin Netflixistä taas katsottavaa semmoisen sarjan kuin "Resident" sairaala sarja katsoin ekan jakson jäi jäin heti koukkuun siihen. Katsoin myös eilenä New Amsterdam sarjaa ja the good doctoria. Kausia oli tullut Resident sarjasta ainakin 6.
Onneksi mä pystyn maksamaan Netflixin joka kuukausi sinne tulee aina joskus katsottavaa välillä ja mulla on monta sarjaa mitä seuraan.
Nukuin viime yön aika hyvin heräsin tuossa puoli kuudelta todella hyvä että olen saanut nukuttua koska se vaikuttaa niin paljon oloon. Olen huomannut jos olen nukkunut huonosti, niin on paljon huonompi päivä saatan olla ärtynyt tai kiukkuinen. Otan kohta aamulääkkeet ja voisin samalla tarkistaa paljon mulla on lääkkeitä jäljellä. Aamulenkille olen menossa taas alkaa ilma olla viileää niin pitää pukeutua lämpöisesti. Eilenäkin päivällä oli vaan 13 astetta lämmintä kiva oli silti että aurinko paistoi. Huomenna salille treenaamaan nyt jaksaa tehdä siellä isoilla painoilla tulee niin hyvä fiilis aina treenien jälkeen ja hiki. Alan tässä pesemään taas pyykkiä lakanat ja pyyhkeet pitää pestä hyvin on aamu aikaa hoitaa ne.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.