IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi -

Laivalle ensi kuussa :)Maanantai 23.09.2024 02:31

Jipii, kaveri sai varattua meille laivareissun mikä tehdään ensi kuussa minä, paras kaveri ja se lähetään kolmestaan sitten laivalle yhden yön tallinnan reissu 24 tuntia. Otettiin buffet ruokailu mikä maksoi 46 euroa syödään hyvää ruokaa. Olen velkaa kaverille 110 euroa maksan sen sille sitten jo tällä viikolla halusi käteisenä niin pitää mennä pankkiautomaatille. Onneksi ensi kuussa tulee rahaa on sitten juomiin eli siideriin ja lonkeroon laivalla kivaa kun on jotain mitä odottaa. Heräsin taas vähän ennen kahta taas tää valmoninen alkoi no mulla ei ole onneksi mihinkään mikään kiire ja salitreenit ovat vasta illalla katsoo jos menen tuossa hetken päästä taas nukkumaan tai sitten päikkärit. Jaoin jo eilenä lääkkeet dosettiin ei tarvitse hakea mitään viime viikolla hain viimeksi karpalokapseleita.
Uusi viikko alkaa nyt jaksaa taas kun lepäsin viikonlopun olen menossa varmaan taas viikonloppuna poikaystävän luokse ellei sillä ole muuta.
Pyykkiä pitää taas pestä tällä kertaa mun kaikki hupparit mitä olen käyttänyt. Eilenä pesin lakanat ja pyyhkeet onneksi tuo pesutupa on mun kämpän alapuolella menee vaan rappuset alas. Sekä pesukone on aina vapaa kun alan pesemään aikaisin aamusta. Saa nähdä mitä tapahtuu salkkareissa tällä viikolla mä en enää muista mihin kohtaan se viimeksi jäi no tänään selviää. Katsoin eilenä loppuillan taas Netflixiä New Amsterdam sarjaa nyt olen siinä neljännellä kaudella teen silleen että katson sen kauden ennen kun alan katsomaan sitä "Resident" sarjaa. Muuten olo on ok kyllä tää tästä taas hetki ja päivä kerrallaan.
Uskon että tulee hyvä viikko eikä tule mitään huonoa oloa ellei se sitten taas tule ihan puuntakaa toivon että ei.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.