IRC-Galleria

No kerta kun tossa on noita amislaisista on puhuttu niin puhutaan hiukan lukiolaisista kyllä niistäkin löytyy "prortotyyppejä"Itelle tuli mieleen kaksi lukio tyyppiä jotka on"sportti lukiolaiset" ja "perus lukiolainen"
SL= sporttilukiolainen ja PL=peruslukiolainen noniin......
Eli hiuksistta alotetaan:
SL=geelillä vedetty hyppyri tukka PL=jakaus keskelta
Vaatetus
SL=Skate kengät nauhat niin auki ku on mahollista,Housut on farkut tai jack&jonesista ostetut kangas housut kuten myös poolovilla paidat.
PL=kengät on lenkkarit jotka on ostettu paikallisesta kesportista.Farkut äitin kanssa ostetut levikset(501) myös paikallisesta farkkuliikkestä.Collage paidat jotka on kanssa ostettu paikallisesta seppalästä teksti joka lukee on jotain american baseball league 55 jne..

Autot on kummalkin prototyypeillä Isän omistama uusi toyota corolla mutta sillä erolla että SL-lukiolainen kiihyttelee huomattavsti enemmän.
Huumori:
PL=pidetään ihan pieniä asioita ihan tosi hauskoina ja jolle nauretaan loppuvuosi esim.Jonilla tippu ruokalassa veitsi lattialle:o
SL=Näytti kännissä persettä ohikulkevalle ihimiselle:o joka muistetaan myös pualen vuoden päästä vuoden hauskimpana juttuna

Lopuksi kaikkein pahin mikä arsyttää kaikkein eniten lukiolaisissa nimmittäin ASENNE!!!
-Luulee olevansa jotain tosi aikuisia ja amislaisia parempia
NIIN JA MUISTAKAA LUKIOLAISET ETTÄ BEVERY HILLS HIGH SCHOOL MEININKIÄ ON TURHA SUOMESSA YRITTÄÄ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.