IRC-Galleria

JohtoportaillaKeskiviikko 26.03.2008 21:11

Testi ei heti ylennä sinua toimitusjohtajaksi, mutta kertoo, että sen suuntaista on ehkä odotettavissa. Olet voimakastahtoinen ja päämäärätietoinen. Ne kaksi ominaisuutta yhdessä tekevät sinusta menestyvän tyypin, mihin ikinä ryhdytkin. Osaat nähdä pienessä suurta, etkä tyrmää uusia ajatuksia ainakaan heti toteamalla "eitästämitääntuu". Siinäpä paras aseesi onkin: kun muut jo luovuttavat, sinä olet vasta pääsemässä vauhtiin.

Olet sinnikäs ja vahva, etkä jää pillittämään vastoinkäymisten edessä. Et anna muidenkaan lannistua. Osaat tsempata muita hienosti, sillä voimakkaasta luonteestasi huolimatta olet oivallinen ihmistuntija, jos niin haluat.

Vahvuutesi voi silloin tällöin tehdä sinusta aikamoisen kovanaaman, joka ei hevillä suostu toisten käskettäväksi. Ehkä voisit joskus hieman höllentää otettasi ja kuunnella, millaisia ideoita muilla on? Yksinäinen puurtaminen sopii sinulle hyvin, mutta joskus voi olla hyvä ottaa voimaa myös muista. Luultavasti saat hyvin pian muutkin ideasi taakse, ja sittenhän olet jo onnistunut tehtävässäsi.

hehheh..:DD

--> http://www.4h.fi/kampanja/sinako_uraohjus/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.