IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 10.06.2008 22:11

Kävin eilen jonottaa terveysaseman eteen klo 07:00, koska laboratorio aukee kello 07:15 ja aattelin et mun ei tarttis jonottaa mut siinähän oli nää noulaiffi-tantat heti rynnänny siihen. Joten sain unohtaa haaveet nopeesta käynnistä.

Tarkoitus oli siis käydä ottaa verikoe. Kävin ottaa jonotusnumeron. Numero 14. That's just perfect. Kävin istuu penkille. Yks tantta tuli sielt puuskuttaen ja siirsin mun laukkuu jos se olis tullu istuu mun viereen ku paikkoi ei ollu hirveesti vapaana. Ei se sitte uskaltanu tulla mun viereen. Toinenki tantta teki saman tempun. Muutenki kaikki vaa tuntu tuijottavan mua siinä käytävällä.

Pääsin sitte joskus sisään nii siin oli semmonen elämäänsäkyllästynyt nainen: "Onks sul kelakorttii?" Sit kävin istuu siihen tuolille ja pidin käsii mun jalkojen päällä. Sit tää täti laitto jonku hemmetin tyynyn mun käsien päälle. Olin et mitä helvettiä, mut olikin tarkotus laittaa kädet sen päälle ku se nipistää sen verikokeen. "Kummasta kädestä otetaan?" "Ihan sama" "No otetaa tosta vasemmasta ku siin on hyvän näkönen suoni" Varmaa aatteli syödä poskeensa sen suonen ku se kerran oli niin hyvän näkönen. Saatana se otti sitä verta paljon. Tätykkä laitto mun käteen semmosen paperinpalan ettei verta lähe valumaan ja jotai teipinpaloi repäs siihen päälle. "Sä saat nyt mennä mut pidä tosta kiinni viel peukalolla vähän aikaa käytävässä nii sitte saat mennä kotiin" "Joo..." Arvatkaa vaan jäinkö pitämään sitä siihen.

Mut tuloksist selvis ettei mul oo anemiaa ja kaikki muutkin arvot on O.K. Hmmmmmm.

Mul ei oo oikeen hyvii muistoja terveysasemista. Ja lääkäri on 27. päivä. Shit. Terveysasemat on jotenkin niin turhauttavia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.