IRC-Galleria

Luin tänään Akkaria, jossa oli erittäin tyypillinen tarina, jossa Aku ja Hanhi taistelee Iineksen suosiosta. Kummatkin repi Iinestä käsistä ja yrittäen saada Iineksen eväsretkelle kanssaan, kunnes Iines sanoi ilmoittaneensa heidät kolmijalkajuoksun ensimmäiseen lähtöön. Iines ei kuulemma suostu syömään tyyppien kanssa juustokakkua, jotka eivät jaksa, tai suostu, juosta määrättyä matkaa. Niinpä Akun ja Hannun oli pakko mennä kisaan.
Tajusin, että Iines on aivan kamala. Se vaan laittaa miehiä kärsimään, koska voi niin tehdä. Löysin hyvin mielikuvan oikeassakin elämässä tällaisille ihmisille. Miten oikeassa Akkari voikaan olla!
Kaikkein pahinta tässä tarinassa oli, että loppujen lopuksi Iines ei edes tarjonnut juustokakkua sun muita herkkuja, vaan parsakaalia pinaattidippiin kastettuna ynnä muita näinkin hyviä herkkuja. Iines vaan kattoo sivusta kun kaks sielua laittaa ittensä koville hänen vuokseen, eikä edes pidä lupauksiaan! Miten joku voikaan olla näin sydämetön.

Mulla on ollu ongelma jo parin päivän ajan. Tässä uudessa mesessä voi vaihtaa ton meseikkunan värimallia, ja mulla on puu/kivi-aiheinen maanläheinen taustakuva, johon sopis hyvin pähkinänruskean värinen meseikkuna. Pari päivää sitten päätin, että minäpä otan ja vaihdan sen ruskeaksi, mutta haaste osoittautui luultua vaikeammaksi. Olin vaihtamassa väriä kun näyttöön läiskästään lähemmäs 60 eri sävyä ja väriä. Kaikille paljastettakoon tässä vaiheessa, että olen väriSÄVYsokea (en värisokea, niinkuin monet aina haluaa sanoa). Voitte vain kuvitella, kuinka kirosin mielessäni sitä värien määrää. Olen jo monen päivän ajan yrittänyt löytää ruskeaa, mutta en löydä. Tää käy jo säälittäväksi. Kokeilin tänään iltapäivällä taas jälleen - tuloksetta. En jaksa edes yrittää enää. Toivottavasti joku hyvin ystävällinen henkilö voisi tulla asettamaan meseikkunani pähkinänruskeaksi, se olisi erittäin kiltisti tehty.
Nyt meseikkuna on jonkin vihreän värinen. Jos vain kuvittelen sen ruskeaksi?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.