IRC-Galleria

© HEI!Keskiviikko 16.07.2008 00:55

Tunnetko sydämessäsi kylmän piston? Soimaako omaatuntoasi? Onko mieltäsi kalvanut jo kuukauden asia, jota et tehnyt? Etkö toimittanut Miksolle synttärilahjaa 24.6? Ei hätää, jos et ehtinyt, muistanut (tai halunnut), tai jos haluat muuten vain ilahduttaa Miksoa (kuten hyvät ihmiset tapaavat tehdä!), voit nyt korjata virheesi vaivaisella KOLMELLA EUROLLA, ja tämä lahja kestää koko vuoden, kunnes koittaa Mikson 17-vuotis syntymäpäivä kesäkuussa vuonna 2009!

Mikso suree etusivullaan olevaa tekstiä ja toivoo jonkun auttavan häntä, päivämäärään mennessä, tottakai (Ensi viikon tiistai so you'd better hurry up)!
"Roimasti kuvatilaa -palvelusi vanhenee 22.7.2008. Voit uusia tilauksesi täällä."

Heräsikö mielenkiintosi? Löysitkö itsestäsi sen hyvän ihmisen, joka on jo meissä muissa? Kaupan päälle tilauksen tehdessäsi saat HYVÄN MIELEN!
(Tarjous voimassa vain 22.7.2008 asti. Ei ostopakkoa, vaihto- tai palautusoikeutta. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.)

> http://irc-galleria.net/shop_lotsofpics.php
Eli linkistä vaan tilaamaan Miksolle 300 polettia lahjaksi, jotta Mikso voi ilahduttaa teitä vielä yhden vuoden lisää 151 kuvallaan!

Kiitos jo etukäteen, oi sinä suuri auttaja ja äärimmäisen mukava ihminen!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.