IRC-Galleria

Milg

Milg

matkasportti käy töissä ja tanssii

Hyvä fiilis (ellei jo hypomania)Tiistai 09.09.2008 14:54

On ollut vallan mukavat puolitoista viikkoa. Asiat ovat löytäneet uusia suuntia ja alkaneet järjestyä, kuten niillä yleensä on tapana. Löysin tanssiryhmän, jonka mukana pitää ja saa aktiivisesti treenata seuraavat 8 kk. Vauhdikasta showtanssia. (kyllä, siinä ollaan vaatteet päällä. ) Kertausharjoitus oli ja meni, rankkaa oli mutta samalla hienoa. Sodan ajan sijoituskin muuttuu juuri sellaiseksi kuin olen toivonut ja lisää koulutusta aiheesta luvassa.

Valmistuminen häämöttää ja mulla pyörii kaikkia villejä työsuunnitelmia mielessä, katsokaas kun en ole halunnut vielä kahlehtia itteäni tänne Hämeeseen mihinkään keskiluokkaiseen perheeseen avioriitojen ja parkuvien kakaroiden keskelle. Penniäkään ei ole lainaa jotta täältä lähdetään kuin rusakko makuulta kun vaan koulu loppuu.

Eilen oli hyvä shoppailupäivä. Olin varmaan vuoden vetkuttanut sporttivaatekaupoille menoa, kun ei tuo shoppailu kuulu lempiharrastuksiin. Tuulipuku täytti nyt syksyllä 7 v ja vaelluskengät 6 v, joten eilen uusin ne, ja lisäksi matkaan tarttui juoksulenkkarit ja Haltin kunnon vaelluspöksyt, kun tähän asti on vaellettu kaikennäköisissä verkkareissa. Välineurheilu on ihan sallittua, kun ensin on sen verran harrastanut, ettei uudet vehkeet tule pelkästään kaapintäytteeksi jäämään. =)

Parhaillaan tässä suunnitellaan kevään suurta reissua! Joko se on halki USAn tai sitten suuntautuu esim. Costa Rican aurinkoon... Taitaa tämä tyttö olla joulunpyhät töissä. ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.