IRC-Galleria

Milg

Milg

matkasportti käy töissä ja tanssii

LomallaPerjantai 13.04.2007 01:33

Tämä on ollut lomaviikko koulusta. Ei tosin siltä tunnu. Koko pääsiäisen olin töissä, mikä varmaan hymyilyttää, kun rahaa joskus tulee. Tiistaina siivosin kylppärin ja treenasin varmaan 3 tuntia, koko keskiviikko meni Ikeassa ja rahat kanssa... Tai ne rahat, jotka meidän tulevasta perheenlisäyksestä jäi jäljelle. Laitan kyl kuvia, kunhan saan sen haettua.

Kuten Ikean reissujen jälkeen yleensä on tapana, tämä päivä on mennyt puuhatessa; aamulla värjäsin tukan ja painuin maalikauppaan, maalasin hyllyä Herwoodissa ja huomasin unohtaneeni yhden huonekalun kokonaan! Onneksi kaveri oli ostanut samanlaisen, ja ostin hänen hyllynsä itselleni. Hän kun menee ensi viikolla samaan suuntaan uudelleen... Säätöä. Iltasella koottiin huonekaluja rakkaan undead-avokkini kanssa (,joka toivottavasti nyt nukkuu parhaillaan... ). Vielä jotain jää huomiselle, kun ei kehtaa tähän aikaan paukuttaa. Intoa olisi.

Huomenna aamulla maalaamaan samaa hyllyä. Muistin taas, miksi en koskaan vietä lomia kotona! Parit salitreenit olisi tältä viikolta tekemättä, ja kiirehän tässä tulee, kun koko lauantai menee SEF:n touhuissa. Mut heinäkuussa. Silloin pidän viikon loman, toivottavasti Italiassa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.