IRC-Galleria

Milg

Milg

matkasportti käy töissä ja tanssii

CataniaTiistai 31.07.2007 16:56

Eilen loppui loma àidin kanssa Terracinassa, ja àiti matkusti Suomeen ja minà Sisiliaan. On totta, ettà tàstà tule mieleen enemmàn aasia tai afrikka kuin Eurooppa. Taidan taas muistaa, miksi vastustan Turkin ym. erikoisten maiden liittymistà EU:hun.

Onneksi olen matkustanut ennenkin. Intiaan saapuminen oli niin kova kulttuurisokki, ettà tàmà tuntuu olevan ihan ok. Ainakin tiedàn, ettà muutamassa pàivàssà pahin menee ohi ja tottuu ympàristòònsà, pakokauhu laantuu ja rupeaa elàmààn tavallista arkea. Huomenna pitàisi aloittaa tyòt ensiapupoliklinikalla jossain n. 5 km:n pààssà asumuksesta, joten sinne kun vielà lòytàisi. Bussi pitàà ottaa.

Rakas siskoni matkustaa tànne viikonloppuna, juhlistamme hànen syntymàpàivàànsà. Lòysin àsken ihanan hotellihuoneen ihan oman rotankolomme vierestà. Hintaakin on, mutta onhan meità kaksi ja tavallaan asun ilmaiseksi tààllà muun ajan. Siellà oli hyvàt huonekalut ja siistià, kunnon kylpyhuone ja ilmastointi. Hàn viipyy 5 yòtà, ja minà saan asua hànen kanssaan ja hyvàssà nukkua hyvin. Omassa kàmpàssàmme ei ole ilmastointia, ja koko huone on samaa kokoa kuin oma makuuhuoneemme. Ei ilmastointia =(, làmpòà kuitenkin on sellainen +35.

Viimeiseen pariin pàivààn en ole oikein syònyt mitààn. Ahdistavaa. Proteiinia ei saa mistààn! Eilen oli matkustuspàivà, ja sòin yhden aterian, tànààn ruokailujàrjestelyt ovat epàselvàt ja olen syònyt yhden minipizzan. Meidàn piti saada ilmainen lounas ja pàivàllinen, mutta ruokala on suljettu vielà viikon. Olishan kiva vàhàn hoikistua, mutta tàllà hetkellà se làhtee pelkàstààn lihaksista.

Tàytyy laittaa pari kuvaa tàstà paikasta, sittenpàhàn nàette. Koti-ikàvà on kova, niin kuin mulla aina on, varsinkin, jos kohde ei ole paratiisi. Oman kullan syli on joka iltana siintànyt mielessà maailman parhaana paikkana.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.