IRC-Galleria

Milg

Milg

matkasportti käy töissä ja tanssii

Eyes like iceMaanantai 13.08.2007 14:31

"La Sicilia" teki silmàni tunnetuksi, ja siitàhàn toverit minua muistuttelevat tààllà. Viikonloppu meni kivasti, oltiin lauantai Taorminassa ja sunnuntai Syracusassa retkellà. Sairaalassa olen ollut kaksi pàivàà, tàllà viikolla ehkà toiset kaksi. Tiistaina ja keskiviikkona on Ferragosto-niminen juhla, paikallinen juhannus tai jotain, luultavasti uskonnolista alkuperàà kuitenkin. Minua se koskettaa siten, ettà alkuviikolla emme mene tòihin, koska eipà siellà lààkàreitàkààn kuulemma paljoa ole. Tiistaina iltapàivàllà rannalle juhlimaan koko yòksi, keskiviikkona pàivàllà takaisin. Kuulostaa raskaalta.

Mitààn en ole oppinut, paitsi ettà yhdessà EKG:ssà oli RBBB, jota sitàkààn en ehtinyt koko sen 15 sekunnin, jota nauhaa ehdin katsoa, aikana huomaamaan. Kamala olo siinà mielessà, ettà tunnen unohtaneeni kaikki ne iedot ja taidot, joita ei kesàtyòssà tullut vastaan.

Lisàksi kielitaitoni on muuttunut. Osa vaihtareista on englannissa aika surkeita, joten itsekin olen alkanut puhua "english for dummies". Ne, jotka minut tuntee, tietàà, ettà minuun tarttuu kaiki murteet ja kielen vivahteet hirmu helposti, joten tàllà hetkellà puhun englantia kroatialais-tsekkilàisittàin.

Yritàn ruskettua enemmàn kuin ikinà ennen. Ehkà se ei ole mahdollista, mutta taidan làhteà rannalle edistàmààn hanketta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.