IRC-Galleria

MillaMagia

MillaMagia

I'm the princess, that's why.

Blogimerkintä

« Uudempi -

Journalistit liikenteessä.Torstai 10.05.2007 04:48

Viime lauantai-sunnuntain välisenä yönä olin kuskina klo 04.00. No jopas sattui, että poliisi vilkautti sinisiä valojaan perässäni Porin keskustassa. (Syy oli se, etten ollut ehtinyt vielä laittaa valoja päälle juuri lähdettyäni....niin niin..seli seli..mä mitään valoja ees tarvii..)

Hupaisan tilanteesta teki se, että itse keskittyessäni ihmettelemään epätavallista tapahtumaa, Svallo-pallo oli jo innoissaan kaivamassa kameraa esille hyvän tilannekuvan toivossa (tyyliin Milla puhaltamassa alkometriin).

Poliisisetärassukat eivät varmaan osanneet kuvitellakaan saamaansa vastaanottoa, kun normaalien ihmisten auktoriteettipelon ja -kunnioituksen sijasta nämä tyypit olivat aivan onnessaan tullessaan pysäytetyksi ja saadessaan uusia elämyksiä muuten niin tylsään lauantai-iltaan.

Svallosta ainakin huomaa, että siinä meillä on todellinen journalisti: todennäköisesti ensimmäinen asia, joka sille tulee mieleen kohdatessaan suden yksin pimeässä metsässä, on kamera. Tai eniten sitä varmaan vituttaa kilometrin korkuiselta vuorelta pudotessaan, jos ei ehdi ottamaan omasta kohtalostaan hyvää kuvaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.