IRC-Galleria

MinDe84

MinDe84

odottaa niin, että pikkuneiti saisi terveen paperit ja pääsisi kotiin sairaalasta!!

PikkujouluiluaSunnuntai 09.12.2007 19:46

Eilen oli Annukan pikkujoulut. Hauskaa oli selvinpäinkin. Annukalle kiitokset loistavista sapuskoista taas kerran! Innostuin jopa lähtemään jatkoille paikalliseen. Olipas kiva nähdä joitakin tuttuja ja jutella piiiiiitkästä aikaa. =)

Joulukuukin on ehtinyt jo mukavasti alkuun. Lahjaostokset on edelleen vaiheessa. Muutamat paketit on jo pukinkontissa, mutta puuttuu enää ne henkilöt, joille ei millään meinaa keksiä mitään... eli edessä on vielä monia puuduttavia shoppausreissuja Poriin ja VLA:an.

Töitä en oo nyt mitenkään aktiivisesti ettinyt. Jos tän joulukuun viettelis vaan ja sit taas tammikuusta koittais jotain keksiä. Meneehän tää kotonakin, kun on kaikenlaista mukavaa puuhaa ja joulun odottamista. Odottamisesta mieleen tuli, että oikein hyvin sujuu. Masu kasvaa mahdotonta vauhtia ja tuntee ittensä ihan kömpelöksi. Mutta olo on ollut ihan hyvä ja luultavasti olot on ihan mukavat masussakin, ei ainakaan ole mitään valituksia kuulunut. =)

21.12. on rakenneultra Porissa, pääsee taas katselemaan pienokaista ruudulta! =D Mutta sitä ennen on vielä valmistuminen 19.12. Viimeinkin!!

Eli kaikki tiivistettynä: Pelkkää hyvää kuuluu!! Iloista joulunodotusta kaikille!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.