IRC-Galleria

MinDe84

MinDe84

odottaa niin, että pikkuneiti saisi terveen paperit ja pääsisi kotiin sairaalasta!!

Päästäinen 2009Tiistai 14.04.2009 12:00

Mietin tuossa pääsiäisen pyhinä, et kovin on pääsiäispuuhat viime vuosina muuttuneet. Hiukan oli toisenlainen (nestemäisempi) pääsiäisenvietto vaikkapa lukioaikoina. Jos en ihan väärin muista, niin Karkun suunnalla on useimmiten tullut oltua. Mutta, ei ollenkaan huonompi pääsiäinen ollut tämä tämänvuotinenkaan! :)

Pitkäperjantaiaamuna menin töihin ja Jarski oli Kimin kanssa kotosalla.

Lauantaina pääsin aamulla töistä ja sit vaihdettiin vuoroja; Jarski lähti vuorostaan töihin.

Sunnuntaiksi olin kutsunut Heinoon porukat kylään. Tein sapuskaa, joka tosin poikkesi melkoisesti perinteisestä pääsiäismenusta, mutta hyvin tuo maistui. Ruokalistalla perunamuusi, seitiä smetana-kermaviilipedillä, porkkanaraastetta, tuoresalaattia ja jälkiruuaksi rahkalettuja. Aurinko paistoi ihanasti koko sunnuntain, joten tehtii yhdessä hieman pihahommia ja sitten mentiin koiratarhalle, jossa Voltti sai taas juoksennella ja "uida" vesilätäköissä. Harmi vaan, kun ei muita koiria ollut paikalla.

Maanantaina Jarski meni taas töihin, joten me lähdettiin Kimin kanssa käymään Heinoossa. Syötiin ja suunniteltiin iskän kanssa hääkuljetuksia (siis morsiamen ja sulhasen). Ja sainpa vihdoin suunniteltua kutsuihin tekstit, vielä pitäisi tulostaa ne Hiirulassa (koska porukoiden tulostin toimii "käsipelinä"; joka paperi täytyy yksitellen syöttää!). Illaksi ajeltiin Kimin kanssa takaisin kotiin. Käytiin vielä saunassa ja katseltiin telkkua.
Sellainen päästäinen tällä kertaa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.