IRC-Galleria

MinDe84

MinDe84

odottaa niin, että pikkuneiti saisi terveen paperit ja pääsisi kotiin sairaalasta!!

Taukoa töistä = töitä kotonaPerjantai 19.12.2008 16:08

Mutta ihan mukavia töitä! Oon siivonnut, järjestellyt vaatekaappeja, sisustanut Kimin huonetta, pyyhkinyt pölyjä jne jne. Sunnuntaina on luvassa saunan ja wc:n pesu (viimeksi mainitun saa "isi" hoitaa), maanantaina vielä imurointi ja tiistaina lattianpesu uudelleen (kiitos Voltin!). Ja jossain välissä pitäisi käydä kuusikin varastamassa ja koristella se. =)

Olin tossa reilu viikko sitten vuorokauden töissä ja päätin sitten pitää hieman joulutaukoa. 30.-31.12 sitten taas. Vuoro loppuu 18 (toivottavasti..), joten ehditään sitten vielä illalla kylvettää Kimi, käymään ite saunassa ja laittamaan jotain hyvää ruokaa. Ens vuonna luultavasti pitäis alkaa tehdä keikkaa Kokemäen ambulanssiinkin.

Käytiin tänään Kimin kanssa rattailla ajelulla, kun mulla oli verikoe =/ terkkarissa. 12:00 palasimme kotiin ja Kimi nukkuu ulkona vieläkin. Menen siis käyttämään ajan hyödykseni ja järjestän vielä Kimin yläkerran vaatekaapin.

PS: Keskiviikkona saatiin meidän makkari sillain valmiiksi, että saatiin siirtää meidän sänky sinne! Jippii! Kimi nukkuu siis omassa huoneessaan nyt yksin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.