IRC-Galleria

MinDe84

MinDe84

odottaa niin, että pikkuneiti saisi terveen paperit ja pääsisi kotiin sairaalasta!!

Pikkujoulut serkkuporukallaSunnuntai 27.11.2005 18:56

Eilen oli kerrankin töissä jotain mitä odottaa, sillä illalla oli tarkoitus viettää serkkuporukalla pikkujouluja siskon luona Karkussa.

12:sta kutsutasta paikalla oli yhdeksän. Ikähaitari oli tommonen 32v (?)-17v. Syötiin tortilloja, saunottiin, juotiin ja höpötettiin, kuten kunnon pikkujouluissa kuuluu. Saunomisen jälkeen hieman ehostauduttiin (tai yritettiin) ja matkattiin taksilla Vammalan Sekelle. =) Eipä ole tullut sielläkään oltua varmaan kohta kahteen vuoteen. (Kauakana on ne hyvät ja hurjat ajat, kun VLA:n Sekellä esiintyi aina Metalliga! ;o) )

Nuorimmaisen sisäänpääsyä jännitettiin, mutta taas kerran tuli todistettua, että joskus on hyödyksi muistuttaa ulkonäöltään isosiskoaan. Tanssilattia vallattiin erityisesti lattarirytmien soidessa ja tulipa sitä käytyä yläkerrassakin muutamalla valssilla ja foxilla (ne ainoat, joiden askeleista on jotain hajua).

Drinkkivalikoimista pysyttelin tällä kertaa (kuten aina) enimmäkseen vanhassa kunnon valkovenäläisessä, vaikka harmaa muistikuva on muutamasta kelkastakin.....

Kolmelta oltiin jokseenkin kotiinlähtö kunnossa ja 3:3o kaaduin omalle patjalle Heinoossa. Olipas mukavat pikkujoulut. Täytyisi melkein ottaa tällä porukalla ihan perinteeksi!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.