IRC-Galleria

Talven kunnon eka pyllähdysTiistai 25.11.2008 00:02

Lähdin kiireellä ulos porukoiden talolta, ja vetäsin vain jalkaan nopeeta mun talvikengät. Niissä on sitten sellaset rautaset klenksut mitä kautta pitäs naru pujottaa, ja en jaksanut nyt sitten laittaa niitä kunnolla jalkaan niin ne jäi näkyviin ne klenksut ja jumittu toisiinsa kiinni sitten just kun ehdein ottaa ensimmäisen askeleen ulkoportaalle.
Siinä sitten koitin vielä pelastaa tilannetta ja koitin pomppia niitä portaita tasajaloilla alas, mutta viimeisen portaan kohdassa wiuh. Olin selälläni lumipenkassa. Polvi tärähti ja kirpas hieman mutta kipu kuitenkin lakkas. Jäin siihen sitten jalat taivasta kohti makaamaan ja nauramaan älyttömästi.
Ari siinä sitten autto mut ylös ja sekin siinä nauro mulle ja mun hienoille lennoille. Putsasin itteni sitten lumesta ja menin autoon ja matka kaustiselle alko.
Kipu alko tulee ku Kaustiselle päin päästiin ja kun kotiin pääsin niin kurkkasin niin sellanen ~1cm pitunen haava ja polvi alkanut turpoomaan. Mukava mustelma taitaa tulla ja enää ei mene polvi koukkuun, mutta ompas ainakin talven eka pyllähdys tehty tyylillä!
Minna osaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.