IRC-Galleria

Shinjaninjan süper aamuTorstai 14.12.2006 09:00

kello on 06.59 uusi ennätys! Meseen kirjauduin sisään 06.58, samoin galleriaan. mutta ehti juuri vaihtua 06.59 kun aukasin tämän. [nyt kello on 07.00]
Okei. Kävin illalla nukkumaan hyvin väsyneenä loistavan esiintymisen jälkeen, [jälleen shinjan esiintymistaidot testattiin] sanoin krisselle että varmistanee että pääsen 05.30 ylös sängystä..
Yöllä kuulin askelia unen läpi, ja nousin isutmaan, olin siis hereillä. Ajattelin että kello 05.30, koska krisse kävelee huonetta kohti.nousin istumaan ja heilutin ja sanoin "olen hereillä"
sain vastaan o.O - ilmeen, ja katsoin kelloa. "04.00. en olekkaan hereillä" kups. Takaisin nukkumaan ja uusi yritys 05.30.. kännykän herätysääni pirahtaa soimaan, siis juu. se aivan kauhea oma vakio soittoääni, joku rumpujen hakkaus.. ihan järkyttävä. nousen ylös ja alan pakkailemaan koulutavaroita, ja eikun syömään puuroa.

Ja no niin. Taas sitä istutaan koululla ja yritetään pysyä hereillä 6h yöunien jälkeen.. koulusta pääsin eilen kotiin lähemmäs klo 20.00 ja tiistaina pääsin kotiin koulusta klo 21.00, tänään on lyhyt päivä 14.30 \o/ mutta täytyypi odotella linkkaa joten pääsen kotiin n. klo 17.00
Sitten onkin vain perjantai ja koittaisi vapaa.... hetkeksi aikaa.. mutta saisin nukkua kumminkin.
Ja ainoa syy miksi tänne kirjoitan, on että yritän epätoivoisesti pysyä hereillä, joten kirjottelen tänne paskaa, jota kaikki muutkin voivat käydä katselemassa ja ihailemassa <3 aaw..

Pitäisköhän käydä tuohon nurkkaan lattialle nukkumaan.. hmm.

Oon muuten vieläkin 16,25v... uusia synttäreitä odotellessa.... Tampereelle loppukuussa <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.