IRC-Galleria

Mirrorball

Mirrorball

sano mua pormestariks

All these broken dreams..Keskiviikko 01.02.2006 18:57

Harmittaa edelleen että en pääse Hanoin keikalle :l Mutta, pakko hyväksyä se tosiasia. En mä vaa jaksais. Plaah.

Enpä oo pitkään aikaan itkeny mun edesmenneen kaverin takia,, tänään tosin sen tein. Koulussa kuviksen tunnilla yhet puhu opettajan kaa tsunamista, ja sit kun se opettaja sano jotain :" Ja sekin on aivan kamalaa kun jostain perheestä kaikki muut kuoli patsi esim. äiti jäi eloon.." Ja sitten.. Muhun sattu aivan pirusti. Kyyneleet valu ja käännyin nurkkaanpäin. Mä tärisin ja tuntu aivan kamalalta. Bestis, joka istu mun vieressä "silitti" mua sormellaan lohduttaakseen.. siinä vaiheessa tosin halaus olis auttanu enemmän. Mutta, toi on vaan sen tapa :)
Pyh, no tommosia tyhmiä päivän tapahtumia ei kannata muistella, kun meikit vaan leviää. Ja mä kun en millään ikinä tajua ostaa veden kestävää ripsaria.

Hmm, tänään tuli postista mun ja rakkahaimman kaverikuva (meillä oli koulukuvaus tossa vähän aika sitten). Mä näytän ehkä ihan Norte Damen kellonsoittajalta (vai mikäs se olikaan..) Voi auts.


No, huomenna Next Step- messuille. Ja siellä esiintyy Bloodpit.. Cool.
Ja lauastaina MP-messuille. Mä ehkä voisin varastaa sieltä jonkun hienon moottoripyörän... tai sen Kallion Mikan. No ei vaa, eihän se oo ees hyvännäkönen.
Mä tahdon nukkumaan loppuelämäkseni. Tai ainakin vähintään eläkkeelle.





Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.