IRC-Galleria

Mirrorball

Mirrorball

sano mua pormestariks

"Kuule, omatunto laulaa laa laa.."Keskiviikko 30.05.2007 23:50

Tota tota. On tullu tehtyy tyhmyyksii.. Et oho.
"Poista mielestä se jota et koskaan saa, eksymällä vääriin syleihin.."

Mä en osaa kun rakastaa itteeni.

Have you ever heard about...Sunnuntai 20.05.2007 22:27

On surun kyynelii, on ilon kyynelii, mut paniikin kyyneleet.. - ei hemmetti. Cool baby jeah.

Matkalla marssille vastustamaan kaikkeaLauantai 19.05.2007 19:37

Hauskanpitoon kyllästynyt oon. Ainii, olin äsken pyöräilemässä ja mun housut ratkee... Melko eksoottista. Että hei vaan jopas lähti.
Mulloli oikeesti joku pointti miks aloin kirjottaa, mutten muista sitä enää. Mitä ne haluu, mä en tajuu. No Paraisilla lapset lähtee surffaamaan merenrantaan..
Aivan sama, on mieletön sää, mieletön fiilis, ja ennen kaikee; mieletön ja jumalainen minä.
Taitaa olla tolla hullulla muuta mielessä...

ExoticLauantai 19.05.2007 01:02

It was totally fun. No matter what you think.

Mä oon uusi ruotsin maisteri. Ja kun mä alan selittää, kukaan ei tajua sanaakaan.

Muahhaaahhaahhaaa...Sunnuntai 13.05.2007 12:46

Thihhiii *lähes kuolee nauruun* Mikä Euroviisutulos. Mikä spurgu-maiden rynnäkkö. Haahaa, siis ei herrajumala. Ok, ei siinä mitää että sanotaanko kahenkytä ekan parhaan joukossa on about 14 spurgu-maata, mutta ne kappaleet.. Haaaa, mihin eurooppalaisten musiikkimaku on menossa? joo- no sillälailla. Vaikken mä ite diggaa Pakarisen biisistä, nii oli se ny parhaimmistoo.. Ja Ark, niillä oli fiilistä isolla äffällä ja hyvä biisi, vaikken mä Ark-fani ookkaa. Mua melkee hävettää toi eurooppalaisten musiikkimaku.. *naura paskasesti* tää on oikeesti aika huvittavaa. "Hanna Pakarinen on selkeä ennakkosuosikki Euroviisuissa" - Hey, keep on that ;)
Hjyva Eurooppa, kjymmenen pjistedäd hja papukaijamerkki.

Don't wanna hear anything..Perjantai 11.05.2007 20:22

Siis ei herranjumala. Pakko lähtee vetää. Käteen vaikka.

TiciTicoSunnuntai 06.05.2007 12:05

No kamerahan toimii, muistikortti ei. Se on tilessä nyt ja aina, kuvat on luultavasti kadonnu bittiavaruuteen. Vittu sinänsä, koska siellä oli mageita kuvii Emman varpaasta kun se meni paskaks ja verta oli kaikkialla.. No hm.

Take me away from this moment..Lauantai 05.05.2007 18:26

I'm back from the .. Tampere. Ihan cool- ihmiset on hulluja. Ihan yleisesti kaikkille pikku vinkki: kännykän käyttö voi olla huomattavasti helpompaa jos et ole kaatokännissä. Sitä kannattaa miettiä, enneku tulee viattomalle ihmiselle sönkkään kuin paska kapine kännykkä voikaan olla. Piste. Mua pelotti - oikeestaan kuolin nauruun.

AAAARRGGHHH- hiivatti soikoon. Mun kamera on rikki, ainaki toistaseks ja haluisin ottaa kuvia ittestäni koska oon niin hyvännäkönen. *panikoituu* Täytyy mennä kohta korjaan se. Ei tässä muukaan auta. Toisaalta, en oo koskaan korjannu kameraa, joten tästä voi tulla erikoinen kokemus.

Adeziv solidPerjantai 27.04.2007 19:51

Olin tuossa .. tuossa.. tampereella yks päivä. Joku naispuoleinen keski-ikänen henkilö sano mulle että :" Onpa kivat vappuvaatteet" No kiva kiitti (sarkastinen hymy). Mulla oli kyllä norm. arkivaatteet.

Tässähän tää. Sarja jää tauolle.

Hymyilyttää nii että suupieliin sattuu.