IRC-Galleria

Mirrorball

Mirrorball

sano mua pormestariks

Blogi

- Vanhemmat »

Em mie vaan jaksa ymmärtää.Tiistai 31.01.2006 19:58

En jaksa. Hanoin keikalle en pääse. Mä haluisin juosta Siperiaan ja jäätyy kuoliaaks.

Mä olen kohta neekeri kun ripsarit valuu poskilla ja värjää mut. So fuckin' great.Ehkä huomenna mä ymmärrän.

My fuckin' life is like roller-coaster.Maanantai 30.01.2006 18:13

Semmosta.
No, eilisestä voisin jtkn kirjotella. Aamulla n.klo 9 lähdin pilkkimään ystävättäreni kanssa. Se sai kaloja, mutta mä en. Mun taidoissa on selvästikin jotain vikaa. Hemmetti. Hän kyllä lahjotti ne kalat mulle että saan syöttää ne mun kissalle. Ländin kotiin joskus 13.30.
15.45 lähettiin linkulla Tampereelle. Ei siitä sen enempää.. loppuillasta vaivuin lievään masennukseen.. syy on vielä toistaseks epäselvä. Eikä se ainakaan helpottanu että Halonen voitti presidentin vaalit. Mutta se juttu ei ollu mulle sillain kyse elämästä ja kuolemasta, se ei haitannu vittuukaan. Mä vaan en jaksanu olla ilonen. Tai ees neutraali (mitä se sitten ikinä tarkottaakaan). Kotimatkalla linkussa välillä naureskelin ittekseni (tietystä syystä, jota en aio julkistaa). Mutta päänsärky otti mut valtaansa ja .. no, sillälailla.
Tänään koko saatanan päivän on ollu pää kipee. Aika helvetin kettumaista. Ja lääkkeet ei auta. Chatte.
Ah, kyllä jotkut ihmiset on sitten vittumaisia. Ja mä vihaan pienen pieniä kakaroita! Argh, niihin menee hermo. No oonhan mäkin joo kakara, mutta tarkotan semmossiii eskari- ja ala-asteikäsiä. "Hei Tero, tiiäkkö mitä tarkottaa huora? Eksä tiiä?HAHAHA!" Tuskin ees vittu ite tietää. Ja sit niitä pitää aina välillä kestää taksissa (kun tuun koulusta kotiin). Mä hirtän ne. Ne ei kyllä oo ainoita johon menee hermo.Ei torellakaan :)
Tänään kyllä vois kinuta vanhemmilta että pääsisinhän Hanoi Rocksin Nosturin keikalle. Ja vaikka tiedän jo vastauksen (:ei) , niin kysyn silti. Josko vaikka ne tärähtäis päästään ja antais mun (ja rakkahainman isosiskoni) mennä sinne. Täytyykin laatia sotasuunnitelma.

Vaikka onkin ollu vähän väsyny ja päänsärky olo, nii oli kyl ihan kivaa jutella isosiskon kaa kun tuli koulusta. "Hei, yrittiks toi iskee sua? No, entä toi tuolla kadun toisella puolella? Tai toi joka kävelee meitin edessä?" :P Jokaisessa meissä on se hämärä puoli.

Ainii, ollaan nyt luokan kanssa päätetty että mennään toukokuussa luokkaretkelle, ja kohteenamme; järvi. Toisin sanoen Ruotsin risteily. Hah, oon taas merisairaana kajalit ja ripsarit poskilla. Hienoo. En mä ehkä tahdo. Mutta kerrankin kun ollaan koko luokka yksmielisii siitä minne mennään , niin sit kans mennään. Ehkä mä vaan hillun ittekseni jossakin sillä aikaa kun mun kaverit hilluu jossain saatanan discossa (josta ne heitetään ulos). Mua ei kiinnosta kettuukaan. Kun mä en satu rakastaan sitä ""musiikkia"" . Jotain tyyliin Crazy Froggia ja From Paris to Berliniä. Sanonpa vaan; hyi saatana. Ei siitä muuten mitään, mutta mä vaan en tykkää. Eip oo miun juttuni. Ja koska mun ainoot kaverit aikoo surrata siellä discossa, niin mä varmaankin oon yksin. Mikä ei sinänsä haittaa mua olleskaan, koska .. no ei meitin luokalla vaan oikeen oo ketään semmosta jonka kaa haluisin aikaa viettää. Kyllä mä vähän luulen siitä tulee ihan ok matka. Jos ei oo, nii mähän pistän sen oleen.
Täytyy ny kattoo..

Epäselvissä tunnelmissa lopetan tämän tähän. Mä oon ihan "¤)(#¤/(? . Tommonen.Shut the fuck up! Lauantai 28.01.2006 19:36

Reilun kahden tunnin pilkkimisen jälkeen saalis oli ; 1 kala. Ja sekin seuralaiseni onkima.
Mä harrastin kaikkee muuta kun pilkkimistä, esim. juoksentelin ympäriinsä, jonka tulos oli monen metrin pitusilla kirjaimilla tehty teksti lumessa: MÖTLEY CRÜE. Aattelin ihan että jos sattuis Mötleyn jätkät täällä finskien yllä lentelevän vaikka helikopterilla, niin sit ne näkee sen ja on ihan et "What the fuck?" . Suuri todennäköisyys.

"Mä tahdon sotaan" on ihan kyllä huppu biisi, täytyy myöntää. Oon sen ihan ite tehny. Jeah, rock. Sen sanat menee näin; "Sotaan! Mä tahdon sotaan! Olen alikersantti, Venäjän. "
Ehkä siin on vielä kehittelemisen varaa.. tai emmää tiä. Cool se on.

Ens viikko onkin täynnä tuskaa. Mun viikko-ohjelma näyttää tältä;
ma: silmät ristissä kouluun (sunnuntain klubi-illan vika)
ti: koulussa on hiihtoo (mut toisaalt se on ihan jees), neljän päivä.
ke: kuukausi vaihtuu (ehkä kamalin tapahtuma tällä viikolla), enkun koe.
to: pitkä koulupäivä, viimenen tunti tuskaa
pe: kemian koe, ja en tajuu kettuukaan niistä jutuista.

Brides of destruction- Shut the fuck up!Friday night. Perjantai 27.01.2006 19:02

Darkness. Cool, vielä 45 päivää (ottaen huomioon mun laskutaidon) The Darknessin keikkaan. Wohoo. Siellä täytyykin loikkia kunnolla ympäriinsä. Vähän niinku Mötleyn keikalla, mut nyt paljon kovempaa (olin sillon dead, siis kuumeessa). Naminami. Mutta sitä ennen, sunnustaina Tampereen Klubille. Siellä esiintyy .. muistaakseni, Strawels (vai mikä olikaan..), White Flame ja Essentia, ja kai joku muukin, mutta en muista mikä. Varmaan Antti Tuisku. Ja sit maanastaina katkinaisena (jälleen) kouluun.
Hvor fedt. Vai mitens se meni. Aivan sama.
Ja huomenna pilkkimään. Järvelle. Se on mun harrastus nro. 1. Se on ihan mukavaa, istua laatikon päällä monta tuntia suomen arktisen ihanassa järvi-ilmastossa ja heilutella onkee. Mä siis pilkin semmosella mato-ongella. Mitäs sitä suotta semmosella nysällä. Mutta pillkiminen olis ehkä tylsää yksin, joten parahain kaverini lähtee mukaan. Odotan jo innolla että saan lävistellä viattomia pikku matosia. Sääliks niitä käy. Mutta täytyyhän mun elantoni ansaita.
Kärsin tällä hetkellä simpuran moisesta päänsärystä.
Tänään vois mennä ajoissa nukkuun. Katon vähään telkkarii ja sit , rauha. Ja sit nauran paskasesti kaikenmaailman dorkille jotka menee vähän ryyppään. "viTtuKu OoN 10-W ja vItTu kU JoIn YhEn SiIdErIn jA OlIN IhAN Et DaA JA ViTtUku SiT MÄ eN mUiSta MitÄ sEn jälKeeN tApaHtU, vIttU KU fIlMi KaTkEs" Terve menoo kymmenen vuotiaat ja viiskymppiset. Iällä ei väliä, nauran silti. Minä, olen kunnon kansalainen, ja pysyn kotona, ja juon maitoa. Vaikka jotkut saattaakin ajatella niin että "Njaa, homehtukoot toi kotonaan vaan .." Nii, minäpä sanon että; minähän homehdun miten homehdun. Enpä ainakaan oo niin aivovajaa, että en osaa pitää hauskaa ilman myrkkyä. Joo, okei, mä tunnustan, käytän Zyklon -B:tä, sillontällön. (Jos joku ei tiiä mitä se on, niin selvennyksen vuoks; sitä Hitler käytti juutalaisia vastaan).
No, eiköhän tässä tällä erää. Ens kerralla haukun ryyppääjiä lisää ja sitten ehkä siirryn .. röökin polttajiin. Nero suunnitelma. Fedt.
Shit, muumit tulee telkkarista, bye bye kusipäät ja sit muut kivat.


-Minä, joka on tota mieltä, sanoo muut mitä sanoo.


Sunnuntaina koin uuden fiiliksen, se meni kutakuinkin näin:
.
Tein läksyjä isosiskoni avustuksella, ja yhteen väliin hän kysyi: "Tiesikkö muuten että se Crashdietin laulaja on kuollu?" Mä pysähdyin.
Ei Crashdiet ollu mulle mitenkään läheinen bändi, en oo ikinä ees tietosesti kuullu sen musiikkia, olin just tavallaan "löytäny" sen bändin.
No, läksyjen tekeminen oli vieläkin vaikeempaa. Oli ihan ei-mitään fiilis. Aivan kapush.
Sanoinkuvaamattoman
.
Ja vaikka siis bändi ei läheinen ollut, myöhemmin illalla itkin muutaman kyyneleen.

Nääkin kyyneleet on sulle, Dave.


~Lepää rauhassa Dave Lepard~Rakas (ja välillä vähän vähemmän rakkaampi) bestikseni majoittui kotiini perjantai-lauantai yöksi. Perjantai sujui hyvin, mutta kun päivä muuttuin yöksi, luultavasti jonkin sortin demonit valtasivat meidät. Se varmaan johtui yksinkertasesti siitä, että isosisko näytti kamalan videoklipin meille, missä Nalle Puh palvoo Saatanaa, ja eihän me nuoret neidot oltu siihen vielä valmiita. Ei todellakaan. No, jokainen varmaan tietää, että mitä pidemmälle yö jatkuu, sitä vajaampaa meno on. Illalla katottiin tv:stä pitkästä aikaa Raw (showpainia), ja sitten väsytti. Tai.. "väsytti", mä ainaskin luulin että mua väsytti. Käytiin nukkuun ja sammutin valon, mutta kerroin bestikselleni että vaikka valon sammutankin, se ei merkitse mitään (tarkoitin että voidaan silti jutella). No, me juteltiin ja kello kävi. Jutut alko mennä yli sallitun rajan (mun rajani) ja pelkäsin että naurettiin niin kovaa, että herätettäis koko talo. Jutut ylioppilaskirjotuksista käänty alapään karvotukseen. Ja mun bestis analysoi (käytän sivistys-sanoja, ja en tiedä niitten merkitystä, mutta ei väliä) mun ja yhden tyypin välejä näin: " Te rakastatte vääriä paineita". Sehän on selvää.
Moneen otteeseen käskin bestistäni olemaan hiljaa ja alkamaan nukkumaan. Mutta ei.
Kello oli yli kolmen kun bestikseni hiljeni, hänen hengityksensä kävi raskaaksi, hän nukkui. Taisin itsekin nukahtaa hetkeksi,mutta heräsin epäselviin sanoihin :" en mä tiiä" . Jonka jälkeen sanat sanonut bestikseni alkoi pitämään perin merkityksellistä ääntä. Se ei ollut aivan kuorsaamista, mutta jonkin tyyppistä .. en tiedä mitä. Sen hengitystiet oli tukossa.
Ääni oli häiritsevä, ja huoneessa helvetin kuuma. Pyörin sängyssäni ja ajattelin :" okei, en saa unta, ei se mitään, kohta on aamu." Bestikseni äänteli. Sänkyni oli kamala. Huoneessa kuuma.
Tahdoin ottaa sängystäni toisen patjoista pois, se oli koe-mielessä laitettu, koska oma patjani oli kova, oikean patjan päälle, ja olin korkealla (n.20 cm normaalista korkeemmalla, se on kamalaa se). Mutta en halunnut herättää pientä porsastani, joka äänteli lattialla. Kestin sitä tuskaa, ja viimeinen kellon aika minkä muistan , oli 3.35 . Normaalisti menen nukkumaan ennen kahtatoista, joten tämä oli mullistavaa aivoilleni. Aamulla heräsin puoli yhentoista aikoihin, nukuin siis 7 tuntia, ja kasvava lapsi tarvii 10 h unta.. Hmm.. ei toimi.
Päivällä kärsin väsymyksestä ja päänsärystä. Bestikseni lähti kotiinsa, ja kärsimykseni jatkui.
Tahdoin vaan nukkumaan. Syystä tai toisesta en mennyt. Tyhmä kun olen.
Huomenna alkaa koulu, ja mulla ei oo mitään hajua kuinka herään. Ainoo keino on varmaan pistää kamala joskus Pollux-hevoskerhosta saamani "hirnuva" herätyskello soimaa vaatekaappiini. Ah, se ääni on niin ihana. Liian mekaaninen ja lehmähtävä ollakseen hevosen hirnuntaa. Ja koska se menee vaatekaappiini, joudun nuosemaan ylös, että saan sen pois päältä. No, nähtäväks jää.

-Sanna

Testing..Sunnuntai 01.01.2006 15:49

Täytyy testata tätä krhm.. upeaa "uutta" toimintoo. Ja että kaikki varmasti tietää kaiken mun elämästä nii täytyy kirjottaa. Okei, eli siis.
Rakas päiväkirja, olen aivan korviani myöten rakastutut meitin luokan Heikkiin. Ketut. Kaikki pikkutyttyöjen päiväkirjat alkaa noin, joten tänkin kuuluu, vaikka se ei totta ookkaan (ja meitin luokalla ei oo Heikkiä.. sivuseikka) No, so what. Ja koska (opin tän isosiskoltani;) elävät kalat ui vastavirtaan, niin tää ei alakkaan noin.
Tää vuosi on alkanut hyvin, nukkumalla sen alotin. Mulla pimahti päässä tossa vähän aikaa sitten ja päätin että en juhli uutta vuotta lainkaan. Aion vaan nukkua vuoden vaihteen yli. Mulle riittää kunhan selviän huomiseen. Nii that´s it. Eikä vuoden vaihtumisessa oo ees mitään hienoo. Jotkut friikit räjäyttelee rahojaan taivaan tuuliin ja vetää viinaa, jatkoille ambulanssilla korjauttaan räjähtänyttä silmää. Niinkö vuoden vaihtumista juhlitaan? Joo moro vaan kaikille. Myönnän, raketit on hienoja, mutta se hienous kestää hetken. On jotain paljon pitkäaikasempaakin, kestävämpää, johon ei tarvi tuhlata kymmeniä, jopa satoja euroja.
Jokatapauksessa, nyt eletään vuotta 2006. Uuden vuoden lupausta en tee, koska se ei kumminkaan pitäis. On paljon juttuja mitä pitäis tehä, ja muuttua paremmaks, mut ei. Ei onnistu. Tänä vuonna kuitenkin yritän jotain, ehkä lahjottaa rahaa hyväntekeväisyyteen (mun pankkitililleni). Tai ehkä vaan yksinkertasesti otan kaiken irti elämästä, koska niinkuin 26.12.2004 tapahtumien johdosta tajusin sen, ikinä ei voi tietää milloin oma loppu tulee. Onhan mulla jo suunnitelmiakin tälle vuodelle, The Darknessin keikalle olis kiva mennä, ja meen sinne vaikka puoliruumista haudassa, liputkin jo on. Mutta yhtä tapahtumaa odotan kaikkein eniten: Ämyrockia, jossa esiintyy KING OF THE WORLD: KARI PEITSAMO.Mun pelastava enkelini. Ja niin ikävää kuin se onkin, se saattaa olla viimeinen kerta kun hänen shownsa pääsen näkemään. Se paukapää ajatteli lopettaa musisoinnin jo tänä keväänä, mutta onneksi ei niin päässyt tekemään. Fantastista päästä taas pitkästä aikaa ukkelin, joka saa mut ekstaasiin, keikalle. Ihan suhteellisen coolia.
Ja jos joku hullu murhaaja lukee tätä ja aikoo tulla tappaan mut nyt kun tietää minne mä oon menossa niin tiedoks vaan: vaikka mä murhaajia pelkäänkin, niin mä murhaan samalla mitalla takasin... ehkä vaan vähän kovempaa. Samat sanat kaiken maailman raiskaajille (vaikka ei kukaan tämmöstä ... :x raiskaiskaan, mutta sekin on sivuseikka) : jos joku raiskaa mut, nii haista vittu, mä raiskaan takasin.


"..Kaipaan sua takaisin, oot kaikki minkä omistin, nyt ilman sua jäljelle jää vain pelle show. Kaupungille meen, pelle show, mitä siellä teen, pelle show,kun en enää usko ihmiseen, rakkauteen ikuiseen ,puolesta tää mun päättäkää jo pelle show. Pellen rooli kun on tänään osa mua;mä itken, kun toiset nauraa saa. Selaan kirjaa historian, koitan löytää punaisen langan elämästä tästä vaan joka sain mut nauramaan, ennen kuin tajusin; oon tähti pelle shown, ennen kuin tajusin; oon tähti pelle shown.. "
Näihin Kari Peitsamon Pelle show-laulun sanoihin ( ei ihan kyllä koko sanat..)on hyvä lopettaa. Hyvää juhannusta.

-Sanna
- Vanhemmat »