IRC-Galleria

Mirrorball

Mirrorball

sano mua pormestariks
Mitäpä sitä suotta mennä kouluun. Jo kolmatta päivää oon pois koulusta. Flunssa on kyllä perin mielenkiintonen tauti. Ei mulla kurkku oo kovin kipee, eikä nenä vuoda kun vähän, kuumettakaan ei mun saamien tietojen mukaan oo, mutta lihakset. Ne on ihan kuolleet. Tuntuu ihan hullulta, toisaalta lihaksissa on sellanen "paine", mutta toisaalta en ees tunne mun lihaksia, mikä taas johtuu siitä, että mulla ei oo lihaksia. Olen 200% läskiä, 300% ihraa ja 500% selluliittiä. Erittäin oiva ja täydellinen kuvaus musta :)
Mä tossa aamulla kun heräsin, mietin että mitä eläintä muistutan. Sitä ennen mun mielessä oli mehiläinen. Mehiläistä kun mietin, niin tajusin, että se sopii aika hyvin muhun, mutta ei kumminkaan kovin hyvin. Mietin mehiläisestä näin; "se saattaa näyttää suloselta, mutta se on täynnä myrkkyä. Jos sitä suututtaa, se pistää, ja kovaa pistääkin. Se pistos sattuu pitkään. "
No noi ei ihan välttämättä kohtaa todellisuutta mun kanssa (vai mitä sanoo tuttavapiirini?), mutta yks mehiläisen piirre sopi muhun täydellisesti; ulkonäkö. Se on pallon muotonen ja karvanen. Ja sillä on kuvottavat jalat.
(paitsi, mulla ei oo terävää piikkiä perseessä)
Enempää en jaksanu miettiä mikä eläin olisin.
Noniin, lauantaina luultavasti Lahti kutsuu mua.. Siellä olis joku keikka, mutta en tiiä oikeen viittiskö lähtee.. mielummin menisin Hanoi Rocksin keikalle ens viikolla. Mutta koska omistan järähtäneet vanhemmat, en pääse sinne.
Taas eksyin aihepiiriin, joka saa mut vaan :( -tuulelle,, Paskaa.
Vielä ens viikko koulua ja sitten hiihtoloma. Oooh, vihdoin lomaa. Ja shoppailemaan. Ja keikalle.. mitäköhän muuta.. Jag vet inte.
Ja ennen hiihtolomaa olis ystävänpäivä.. Täytyy vetää kaikkii kavereita, ystäviä, kaimoja ja vihollisia turpaan. Joten, vaviskaa. Bestikselle vois kyhätä jotakin. Atomipommin ehkä, paitsi että jos se saa käsiinsä atomipommin, niin.. vois tulla pahempaa jälkee mitä Hitler teki. Enkä siis mitenkään vihjaa, et juutalaiset olis tulilinjalla. Vaan luulen, että ensimmäisenä räjähtäis mun bestiksen äiti. Ihan villi veikkaus vaan. Ja ens viikolla käydään tutustumassa lukioihin. VAVISKAA!! Minä tulen.
Olikohan tässä vielä jotain muuta.
Nej.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.