IRC-Galleria

Mirrorball

Mirrorball

sano mua pormestariks

Today was the daySunnuntai 22.07.2007 20:58

Varmaan ekan kerran elämässäni sanoin ei kun tarjottiin rahaa. Syy oli tosin ihan täysin ymmärrettävä. Kolehtiin en meinaa senttiäkään laita ( faija tarjos mulle rahaa et voisin laittaa sen kolehtiin) - olin siis tänään kirkossa, UU HALLELUUJAA AAMEN. Oli pakko mennä kun oli broidin konfirmaatio. Vaikka toisaalta se oli hyvä kokemus; tein viimesen päätökseni: mä eroon kirkosta.
Mä en jaksa kuunnella jonku saatanan uskova-hihhulin saarnaa jumalasta, mua ei kiinnosta. Mulle aivan vitun yhdentekevää mitä jesse tai jumala on tehny tai sanonu. Boooriiiinnnnggggg. I don't give a fuck. Ja sitte, joku ihmeen pappikohan oli kun puhu jotaa.. jumalan karitsoista. Vittu minä mikää saatanan lammas ole! Kana mielummi. Sen lisäks se dude puhu jotain että jumala auttaa vaikeina aikoina ja kantaa meitä surun yms. yli. Raukelin raidat sanon minä! Kun mä olin pohjalla, kuka se oli joka mut nosti ylös? Niin kuka? No vittu mikää helveti jumala ollu lähi tienoillakaa. Se oli neljä kirjaita jotka autto mua: K, a, r ja i. Ellei sitten jumala lähettäny Karia auttaan mua, ku ite on nii geek ettei mitään- paitsi tuhoo- saa aikaan. Sen lisäks, mulla on vahva uskomus että uskonnot tuhoo maailman. Eiköhän ne terroristit niitä iskujaan tee aikalailla uskonnollisten asioiden takia. .. Sitäpaitsi, sitte ku meen töihin, nii palkastani en missään nimessä aio mitää saatanan kirkollisveroo maksaa. Mä en hyödy siitä ketun vittuaka- ja kaikesta pitää hyötyy jotain.
Ja miksikäs mä kuuluisin kirkkoon, kun en oo siinä sydämelläni mukana.
Mitä tulevaisuuteen tulee, voinhan mä kokee valaistuksen ja liittyy siitte takas kirkkoon. Tai jos käykin niin että oon menossa naimisiin ja se toinen osapuoli haluaa kirkkohäät/papin siunauksen. Siinä asiassa voin joustaa, toisin kun avioehdossa. Sen mä nimittäin vaadin. Ja jos se ei käy toiselle osapuolelle, sillä on tasan kolme vaihtoehtoo: joko se suostuu, tai sitten se itkee ja suostuu tai sitten ei tuu häitä/avioliittoo. Mut joo, tää nyt ei liity tohon jumala juttuun, mutta tulipahan tääkin tässä samalla.

Hoo, olin ihan unohtaa. Pappi puhu jotaan myös siitä että jumala omistaa meitit. HAA-HAA. Ya wish- mua ei kuule nii vaa omistetakaa.

Huh huh sanon minä. Mikä ihmisiä vaivaa.

Ehkä kuuden vuoden kuluttua luette siitä, kun musta on tullu pappi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.