IRC-Galleria

Misfind

Misfind

Miss-Find-it-out

In memory of Michael Jackson...Sunnuntai 28.06.2009 03:22

Kuulin tossa ihan niinkun odottamattoman uutisen mökillä, että itse
Michael Jackson olisi kuollut. Tuntuu vieläkin ihan oudolta.. Ihan kun ei voisi käsittää että niin on oikeasti tapahtunut. Siis ihan jotenkin on tyhjä olo. Kun niin upean uran luonnut popin kuningas olisi poissa. No mediassa on ollu uutisia Michaelin huonosta kunnosta ja viimeisestä kiertueesta Lontoossa joka ei tule tapahtumaan mutta ei sitä ihan tämmöseen osannu jotenkaan varautua! En minä ainakaan. Nyt on kyllä niin haikea olo. Ei voi muuta kun vain huokaista ja hyväksyä tapahtunut.
Harmittaa kylläkin etten päässyt katsomaan Michaelia livenä mutta olisihan se ollut mahdotonta muutenkin. Onneksi Michael Jacksonin muisto ja hänen musiikki kuole koskaan. Hänen musiikkiaan voi kuunnella ikuisesti.

Toisaalta, myönnettäköön.. Sain joltakin osin median takia huonon kuvan Michael Jacksonin loppu vuosista.. Niistä huonoista hetkistä... Nämä pedofiili - syytökset ja kaikki.. Mutta ne pitää jättää omaan arvoonsa ja taka-alalle. Pitää erityisesti muistaa miten pop- maailma on muuttunut hänen ansiostaan ja monet näkemykset jotka ovat olleet ehkä ristiriidassa...
Michael Jackson jätti suuren aukon taakseen.

Mutta jospa hän pääsi Elviksen ja muiden edesmenneiden legendojen luokse muistelemaan menneitä..

R.I.P Michael Jackson ♥.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.