IRC-Galleria

MissUnderstand

MissUnderstand

I think I'm a banana tree

[Ei aihetta]Perjantai 29.08.2008 01:34

hei mulle tuli parempi mieli :) en tiiä yhtää miks, mut tulipa vaan :)) what the fuck, kerranhan täs eletää!! Jesus shit, it's my life!! mitäs mä tässä istun tuhlaamassa mun kauniita nuoria vuosia tälläsee hei olen masentunut paskaan? jos kaukosuhde ei toimi nii sitten ei voi mitään, sitten sillä on joku ylempi tarkotus et erotaan ja niin on kaikkien parempi. Tai sit ei vaan erota. Mut se ei auta mitään jos sekoon enkä pysty ajattelee mitää.
Ja muutenki, elämä on täynnä ihania asioita!! sain tet paikan improteatteri polarist, mul on treenit nykyään 6 kertaa viikos, meen appariks, eikä ryssäkoulu oo viel alkanu :D +ostin tänään iha ältsin mageen paidan ja kävin afrikkalaises jumpas jota vetää maailman hauskin homomies. + olin protul ja se oli kivaa ja siel oli ihanii ihmisii joit haluun nähä. + olin tosiaan dokaamas maanantaiiltan kahen maailman ihanimman tyttelin kaa, ja selittelin perhosten sirkuskoulust.
Ella ja Aino, ootte mailmankaikkeuden parhait, rakastan teitä, ootte auttanu mua ja kaikkee!! ja siis kaikki on niin ihanii, Pihla ja Ansa ja Anna ja Veera ja kaikki on ollu mulle nii kivoi, ja tää on mun elämää tälläsenä kun se on. Pelisäännöt täytyy hyväksyä ja pelata niillä korteilla mitä on, parhaansa mukaan. Ja mul on viel joku viisataa viiskytviis ässää hihas. Kuten Ella ja Protu ja Teatteri ja valtti ässä nimeltä Serafim <33 ;) joten mitäs helvettiä mä itken!!?? ei muuta ku sisustamaan huonetta!!! :DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.