IRC-Galleria

MissUnderstand

MissUnderstand

I think I'm a banana tree

[Ei aihetta]Lauantai 20.09.2008 02:57

VITTU. SAATANA. siis ei voi olla, antakaa mulle haulikko, mä oon tosissani.. en jaksa enää..
mun vanhemmat oli menny ostaa sen saatanan thaimaa lipun mun tetin päälle ilma et ne ees kysy mult mitää.. saatana toi on niin vitun vittumaist jumalaut mua ärsyttää, oon itkeny varmaa joku kaks tuntii putkee vessas.. Repyny kaikki paperit, nyyhkyttäny ollu jk maailman onnettomin ja maailman raivostunein ihminen vuoron perään. enkkä vielkää pysty rauhottuu!!! okei, ymmärrän et liiottelen taas ja toi ei oo nii iso juttu, mut iha oikeesti!! Voiko olla lapsellisempaa!!?? Iha ku en ois mikää vitun perheenjäsen ollenkaa!! me mennää vaan sillo ku huvittaa. iha vitun sama vaik mul ois häät siin. ei ketää kuitenkaa kiinnosta. venasin sitä vitun tettiä jostain seiskast, olin menos improteatteri polarikseen, mun työnanataja oli jk maailman kivoin ja rennoin rokkimummeli ja arrghhh vittuvittuvittu... EPÄREILUA!!!!! MIKSMIKSMIKSMIKSMIKSMIKS mulle aina näin!!!?? tää on nii tätä!!vaan mul voi olla näin paska tuuri. EF. aina.
Mikää ei tunnu nii pahalt, ku sult viedää pois unelma. Ei ees mikää mullistava, mut joku jota oot venannu.
Ja vittu mä oon venannu!!!! mut mistää ei vaan ikin tuu mitää!! oon venannu et Ella tulis meiän kaa Floridaa yli kaks vuot. Oon venannu mun ex poikaystävält anteeksipyyntöö, tai ees muuten vaan jonkunäköst yhteydenottoo nyt kaks viikkoo. Sitä et mun sisko tulee käymään, niiku ne 10 vuot mitä oon asunu tääl!! Kesäl venasin sitä ku mennää yhes Siman kaa Suomee. Ymmärsin, et sitä ei tuu koskaan tapahtiuun. Ku kesä loppu ja tulin tänne, venasin et pääsisin jmoskovaan tai ees pietariin.No nyt ymmärrän et sitäkää ei tuu tapahtuu. koska mennään thaimaaseen. eikä kukaan kysele haluanko MINÄ sinne vai en. Koska tää on mun elämää!! Sen syvin tarkotus on se et ketää ei vois vähempää kiinnostaa mitä mä venaan.
Toisaalt, ehk se on vaa parhaaks.pienen mä venasin, et jostain tulis joku setä joka suostuis oleen mun faija. no, sielt se kupsahti ja aika helvetin hyvä huoltaja onki. :D
p.s. oon venannu nyt puoltoist kuukaut et saisin sängyn ja seinän mun huoneeseen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.