IRC-Galleria

Mix-u

Mix-u

Mies vailla menestystä

Viimeiset jorinat MeksikostaTiistai 10.07.2007 09:07

Huomenna olis sitten suunnitelmissa paluu Suomeen. Tai lento lähtee täältä 21:05 eli hyvällä tuurilla keskiviikon puolella ollaan Treella, mahdollisesti menee torstain puolelle..

Meksiko eteni eilen Copa Americanassa puolivälieriin ja kaupunki oli ihan sekasin. Jengi ajo tosta hotellin edestä autoilla isojen meksikon lippujen kanssa ja kaikki soitti torvea. Pelipaitoja oli myös myynnissä ja kaiken maailman pillejä ja jengi osti niitä sujuvasti autosta liikenteen seassa. Luultiin ens et Meksiko on voittanu koko turnauksen mut täällä osataan ottaa ilo irti pienemmistäkin voitoista :D Jos Meksiko voittais, niin se olis varmaan aivan mahtava nähdä täällä livenä.

Sitten täällä on jo viikkoja pidetty jotain poliittistamielenosoitusta. Porukka oli taas tänään ilman kuteita protestoimassa tossa aika lähellä hotellia. Osa oli peittänyt alapäänsä jonkun tyypin kuvalla jota ilmeisesti sitten vastustetaan - en ole jaksanut ottaa selvää :) Nää samat tyypit piti myös eilen ton futishumun aikana jotain protestia tuolla futisfanien joukossa. Just ku tultiin paikalle niin meidän edestä tuli pari linja-autolastillista mellakkapoliiseja täysissä tamineissa. Oli aika hurjan näköstä touhua. Ei siitä ilmeisesti mitään kahakkaa silti tullut mutta katottiin silti parhaaksi poistua takavasemmalle.

Ruoka on vähän ollut pettymys. Joko ei olla löydetty oikeita paikkoja tai sitten meksikolaisen ruuan tulisuutta on liioiteltu. Yhden kerran olen saanut oikeasti tulista ruokaa ja sekin oli oikeastaan oma vika kun en osannut tacoja täyttää tasaisesti ja vikaan tuli aika reilu satsi jotain jalopenon/habaneron/tjms siemeniä.

Kaiken kaikkiaan ihan jees reissu vaikka töissä on useesti mennyt aika pitkään. Paikalliset ei osaa englantia joten ens kerralla pikakertaus espanjaa lienee paikallaan. Silti paikalliset on ystävällisiä vaikka niille puhuu englantia ja kumpikaan ei ymmärrä kunnolla toisiaan. Kyllä tänne tän kokemuksen perusteella vois toistekkin tulla. Tää on oikeastaan ollu mun kesäloma vaikka töitä on tehtykin :)

¡Véale pronto!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.