IRC-Galleria

Mokuso

Mokuso

Huomista ei ole luvattu.

:'DDDPerjantai 18.12.2009 14:41

Musiikkia ja jännitystäKeskiviikko 16.12.2009 13:34

Eilen olin 8 vuotiaan veljeni kanssa kattoo elokuvaa UP ku oli superpäivä. No se loppu sitten siinä kahdeksan maissa ja mentiin metrolla sörnäisiin ja siitä busseille.

Siellä oli soittamassa mun lempi kitaristi ja jäätiin diggailee sitä. Just ku oltiin lähdössä niin siihen tulee joku spurgu pummii siltä kitaristilta rahaa ja ku se ei sitä saa niin ja alkaa potkii sitä. Se osuu sitten siihen kitaraan ja siitä irtoo se mikki joka siinä oli sillee jännästi kitaran sisällä. Vartijat tulee hetken päästä ja pidättää sen spurgun. Siinä sitten kerrottiin vartijoille mitä tapahtu.

Se kitaristi sit kerto mulle että se on viisi vuotta soittanu kaduilla eikä sille ikinä oo käyny vielä näin. Kerta se ensimmäinen sitte. Ja tonnin arvonen kitara oli ollu!

onko edes hieno maalaus!!Keskiviikko 25.11.2009 15:00

[Ei aihetta]Tiistai 22.09.2009 12:19

heh lintsasin koulusta eilen. olin neljässä leffassa. vielä tiedossa tällä viikolla kymmenen leffaa. Oon lainanu ihmisiltä rahaa ettei mulla tosiaankaan ole varaa miljoonaan leffaan viikossa.

[Ei aihetta]Perjantai 21.08.2009 18:17

Antibioottikuuri. Ja lämpöö. Pää räjähtää. Kurkku myös. Vatsassa kaikuu tyhjyys.

hei apua..Tiistai 16.06.2009 15:11

en keksi mitään helppoa biisiä jonka voisia laulaa siel valintakokeissa.. :/ Ehdotuksia? Päätin että laulan jonkun suomalaisen laulun, koska se tulis olee helpompaa.

[Ei aihetta]Sunnuntai 14.06.2009 02:30

Sain postia Lahden Kansanopistosta siel teatteri linjalta!!! o__o Pääsen valintakokeeseen D: Sinne on tyyliin yhtä vaikee päästä ku johonki.. öö, korkeakouluun? :D Sinne otetaan vaan jotain 12 ja en tiedä paljonko tohon valintakokeisiin otetaan ihmisiä...

Pitää esittää max. kolmen minuutin esitys joka ei saa olla oma tekoinen ja sit joku laulu pitää esittää. Muuta en tiedäkkään mitä siellä tehdään o_O'' Pitää mennä sinne lahteen asti :''D Aika jees.. Ja se kestää klo 9-18 o_o Salee joudutaan vetää jotain improo siel ja meen sit ihan lukkoon!

teatterileiri oli jotain mahtavuutta!Sunnuntai 14.06.2009 02:28

Okei.. Eli! Olin teatterileirillä sunnuntaista tohon lauantaihin asti ja oli siis ihan helkutin ihanaa taas <3___<3 Ei tosin niin mahtavaa ku viime vuonna, mutta ei niitä voi verrata oikeestaan.. Tällä kertaa leirin aiheena oli vähän media eli tehtiin lyhytelokuvia ja biisejä ja sanotuksia.

pelotti eniten se roolipeli juttu joka on aina joka leirillä. Ja kestää tunnin DDX Iiiks! SE on pelottavaa ku ei tiedä mitä tuleman pitää. Tällä kerta aiheena oli Häät ja roolit jaattiin lappusina ihan randomisti. Olin morsiamen paras ystävä ja samalla sen kaaso. Mun oli kummiskin pakko käydä suihkussa sitä ennen ja mulla oli viis minsaa aikaa ennen ku se alko. No tulin häihin sitten pyyhe päällä ja hiukset märkinä. Esitin sit että olin asunu siellä siskon luona ja ollu aamusta asti jossain saunassa ja suihkussa ja että olin unohtanu häät ja luulin että siellä oli harjoitukset päällä. Kaikki vaa repes.. No sit menin sinne mun huoneeseen kuivaa ja pukee ja pyysin jotain näyttelijää meikkaa ja ansku tuli ja ahhh. Tuli hyvää jälkee! Mun piti myös näytellä ujoa ja mun piti juoda itseni känniin. Sit esitin känniläistä ja aloin vetää kunnon draamaa.. aloin itkee :D Esitin kunnon angstii. Kaikki tuli vaan halailee ja jotku kysy sillee salaa sen leikin aikana että miten mä pystyin siihen mutta se on vaan taito<3 Meikit levis kivasti: Mokuso

Yks ohjaaja joka oli tekemässä meidän kanssa siellä lyhyt elokuvia kanssamme niin se pyys mua että saan ensi kesänä luultavasti roolin kolmi osaiseen elokuvaan joka tulee teeveestä. tai siis osittain sarja, tavallaan silti leffa~

Sit vika ilta koitti! sinne sai kutsuu yleisöö ja sillee katsoo esityksii ja kaikkii töitä jota oltiin saatu aikaan. Mä ja iina esitettiin impro tanssi ja olin ihan fiilareissa koska olin just saanu kuulla että pääsin sinne valintakokeisiin.

Viime kesän leirin vika yö oli ihan tuskaa ku kaikki valvo ja härnäs nukkujia, mutta tämän vuoden leiri yö oli kiva yö :] Kaikki jäi bilettää ja sit mentiin valokuvaamaan jalmarin(joka oli apu ohjaajana keittiössä tosin enimäkseen tai ulkona kuvaamassa(Oloneuvos)) ja joitain muita tuli mukaan. No sit mentiin takas talolle. Mä ja Jalmari päätettiin samantien että lähdetään takas ulos ja oltiin rannalla kuvaamassa ja juttelemassa koko yön ja oli nastaa<33 Puhuttiin kaikkee kivaa :]] Mentiin sit joskus puoli kuusi aamulla talolle ja kuiskuteltiin sekä hihiteltiin kaikkee nastaa ja nukahdettiin siinä varttia vaille seitsemän lattian patjalle. Heräsin sitten yhdeksältä :) Mutta oli sen arvoinen yö! Kiitis Jalmari.

[Ei aihetta]Torstai 04.06.2009 21:45

Mira oli meillä yötä ja oli kivaa<3 Naurettiin, Itkettiin, Lagattiin, Höpöteltiin, Pelästyttiin ja ahhh kaikee kivaa XD Paras oli kyl tulin vessasta ja mira oli sit siinä ja jäädyin sekunniks kattoo sitä ja aloin sit vasta kiljuu ku pelästyin sitä X'''''''''DDD Éi vittu mun ilme oli varmaa hyvä 8DD Ja senki ku se ei tienny et oon siellä niin seki pelästy ;D

Ja sit toinen juttu! Piti soittaa isälle ja sit puhelimessa vastaski joku muu ja sanoin et "ai moi kasperi" ku luulin että mun veli vastas mut sit tajusin että se olikin Saara-Miina : DDD

Jeah!Tiistai 02.06.2009 22:32

Eilen vein Miran (spoiledKid) Suomenlinnaan jossa hän oli ekaa kertaa. No saatiin kivoja kuvia.. XDDD

Tänään ven sen Kiasmaan ja oltiin käymässä Rautatieaseman Eliel kahvilan avajaisiin jonka mun isoäiti Kaisa on sisustanu. Kunno Private tilaisuus, oltiin hehkeitä siel keskellä "sivistyineitä" ja hienosti pukeutuneita ;D Ku tultiin sisään niin piti kätellä jotaki ja ilmottaa kuka on ja sit siellä oli joku valokuvaajaa joka otti kaikista kuvat. Sit piti sanoo jollekkin tyypille viel nimi ja se tarkasti onko listalla mutta sanoin että ollaan miran kanssa special vieraita ettei olla listalla.

No oltiin siellä kolme minuuttia ja lähdettiin elokuviin XD Mentiin katsoo Enkelit ja Demonit!

Piti mennä Miralle tänään yöks mut en saanukkaan ;o No huomenna Mira tulee meille yöks.

Tänään on muuten halvat päivät finnkinolla ja meen tunnin(20:30) päästä kattoo toista leffaa. Ehkä Star Trekin tai jotain.

Viimeks ku olin leffassa niin olin kuukaus sitte! Kauheen kauan ;< Paitsi oon ollu elokuva arkistossa pari kertaa ku on niin halpaa ;DD