IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 1598 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
599 jäsentä
Tyttöjä: 453 (76 %)
Poikia: 146 (24 %)
Keski-ikä
30,2 vuotta
Otos: 412 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,6 vuotta

Jäsenet (599)

LimehouseOinas^Chibi^^-Lime-Nahoj-TuulentuntoRiikzsotilasvauvajaswinOmnianek-artsa[hakaneula]^KaTiA^TaikaSormi`ilomeddlerJudezk1
« Uudemmat -
Prätkähiiret meni ihan sekoiluks eikä saatu ees koko ekaa tuottaria katottua, kun pohdinnat mm. jumaluuden luonteesta vei huomion. Ja sit vaan heräsin sohvalta darrassa :D

Kävin sit eilen kattoos vähä darrateatteria (niinku tavallinen teatteri mut sillai et on darrassa) ja se oli ihan veikee ja monipuolinen ja ainutlaatunen esitys jota on ees vaikee lähtee kuvailemaan. Sujuvasti oli yhdistetty eri taiteen muotoja dynaamiseksi kokonaisuudeksi (y) (haarushymiö!)

Tänään oon koomannu ja pääsä soi kaverin kirjottama biisi keväästä :|

FoxxyEsko prklLuonut: FoxxyPerjantai 26.04.2013 00:13

Joo. Maailman tyhmimmät teatteri treenit ikinä ! .___.

Joo, alussa oli kiva kirjottaa ja se sujui ja se energia juttu joo. Mutta sitten alettiin tehdä status-harjoitusta pelikorteilla. Ässä oli se kaikkein maan matosin ja kuningas oli se jumala (sit kaikki siltä väliltä). Sitten piti arvata toisten käytöksestä sua kohtaan, mikä status oli kun sun otsaan teipattiin kortti jonka arvoo et tiennyt. No, se ei todellakaan mennyt hyvin. Osa mokauksistani oli ihan oma vika, mutta osa johtui siitä että osa ihmisistä suhtautui muhun eri tavalla kun toiset ja mua hämmennettiin .__. ekaks mua kohdeltiin kuin jtn 2-3 joka on tosi alhainen, sitten pari tuli antamaan viboja että olisin sellanen 6-7. No olin sitten se 2 ja ohjaaja ei oikeen digannu mun elekielestä. Kaikessa ei voi onnistua ekalla kerralla !!! >:I meitä oli poissa jotain 6 ihmistä ja mä olin niiden kanssa jotka oli harrastanut tota teatteria jtn 8 vuotta... Ne harjotukset on tuttuja niille, mä en ikinä oo tommosta vetänyt XD Mauno thö feilaaja. Pelkään vaan et tää vaikuttaa mun arvosanaan... :/

Yleensä mulla on niin hyvä fiilis kun lähden sieltä kotiin, mut tällä kertaa tosi turhautunut. Ei sen takia että mokasin sillä mä kestän mokat. Turhautuneisuus johtui siitä että mä en saa yrittää uudelleen. En pääse näyttämään että mä saatankin osata tämän homman, koska ensikerralla on esitys, sitten festarit ja sitten viimeinen kerta jollon on arviointi keskustelut. En saa tilaisuutta yrittää uudelleen... Ja se ärsyttää. Koska meidän ohjaaja varmasti muistaa tän ja se näkyy arvosanassa... Fudge ~<3

Mutta muuten oli ihan kivaa treeneissä, huusin kurkkuni kipeäksi ja voitin "Liisa-Titanic" alkulämppä pelin varmaan 8:nnen kerran putkeen !! XD ja Nana saattoi mut sinne teatteriin, jota ennen oltiin puhuttu kaikkee hauskaa ulkona. Napu oot paras ! <3 kyllä mä silti rakastan tota harrastusta vaikkei se aina suju... No, puran ärtymykseni punnertamalla koko loppu illan :') älkää luulko että oon 'huono häviäjä' ! Koska en oo. Tästä vaan eteenpäin ! C: (asdfghjkl)

[x] kaikkia kinostaa

sonrisapequenaHYVÄ ME!Luonut: sonrisapequenaMaanantai 11.03.2013 01:07

"VUODEN HARRASTAJATEATTERI


Palkinnon jakavat Suomen Harrastajateatteriliitto ja Työväen Näyttämöiden Liitto. Tavoitteena on nostaa esiin suomalainen harrastajateatteri. Palkinto voidaan myöntää mille tahansa suomalaiselle harrastajateatterille, joka on osoittanut gaalaa edeltävänä toimintavuotena taiteellista kunnianhimoa sekä ollut paikkakuntansa henkinen vaikuttaja yleisön ja muun yhteistyön kautta.

Palkinnon saaja: Salon Teatteri

Perustelut: Teatterin alkujuuret ja teatterin tulevaisuus ovat yhteisöllisyydessä. Vuoden harrastajateatterin valinnassa on huomioitu teatterin toiminnan laajuus ja sen kehittäminen sekä alueellinen merkitys ja vaikuttavuus. Teatteri on parhaimmillaan paikallinen kulttuuridynamo, taide- ja talkootyön sydän.

Salon Teatteri tajuaa oman arvonsa ja osaa verkostoitua ja tuotteistaa teatteriharrastustaan myös laajemmin. Kun kaikki mukana olijat nauttivat yhteisestä tekemisestä, syntyy omaleimainen ja omalakinen tekemisen taso, joka näkyy myös taiteellisessa jäljessä. Salon Teatterin tulkinta Lars von Trierin Dogvillestä oli väkevää ja keskittynyttä tekemistä, jossa ei kaihdettu vaativan teeman ja aiheiden käsittelyä.

Ensi-iltojen lisäksi Salon Teatteri järjestää iltamaklubeja ja teatterityöpajan maahanmuuttajille, toimii teatterin ja tanssin vierailunäyttämönä sekä vastaa alueen teatteritaiteen perusopetuksesta. 130-paikkaisen päänäyttämön ohella teatteri pyörittää 400-paikkaista kesäteatteria Vuohensaaressa.

Salon Teatteri on vuonna 1961 perustettu ammattilaisjohtoinen, tuottajavetoinen ja harrastajapohjainen taidelaitos, jolla on noin 100 jäsentä. Se on Työväen Näyttämöiden Liiton ja Suomen Harrastajateatteriliiton jäsen.

"http://www.tinfo.fi/site/?lan=1&mode=tiedotteet&laji=1&tiedote_id=256#harrastaja

FoxxyLondonLuonut: FoxxyLauantai 23.02.2013 03:05

Eli oon vihdoin kotona, vaikka reissu oli tosi jees (': eli eli, kävin Lontoossa, Englannissa ja se oli kivaaaaaa ! Kolmas kerta Lontoossa, nyt hallitsin jo sen metroverkoston !

Keskiviikko aamuna heräsin siinä 04.15 ja taksi tuli 05.30 jonka kyydissä lähdettiin kohti lentokenttää. Lentokoneessa luin Nälkäpelin viimestä osaa ja nukuin hartiani kipeiksi... Tsihi. Käytiin lounaalla Lontoossa ja vietiin kamat hotellille. Sit kierreltiin kaupoissa, kunnes illalla mentiin katsomaan 'Wicked musikaali' joka on tosi tunnettu ympäri maailmaa. Ja todella oli upee musikaali !~<3 rakastan. Oon nähnyt sen Suomessa jo kerran, mut tässä oli paremmat valot, lavasteet ja ääni. Ja haluisin tehdä sen Galindan mekon... Wurrrrrr~

En jaksa kertoo mitä tein seuraavana päivänä paitsi et käytiin china townissa syömässä ja mums ja maiskis !

Tänään piti herää aikasin et ehti kiertelee loput kaupoista ja käytiin vielä 'belive it or not' museossa joka oli kiva :DD kävelin mustan aukon läpi ja meinasin kaatuu alas sieltä koska jäin tuijottamaan niitä pyörivin tähtii :') ja käytiin ihanas kahvilassa jossa oli söpöt tarjoilijat semmosissa kunnon tarjoilijan mekoissa. Lentokoneessa mun takana istu joku 6v tyttö joka potki mun selkää koko matkan... Mut ei se haitannu, sul oli kivaa :'3

Lontoo on edelleen yks mun suosikki kaupungeista !
Lista elokuvista jotka aijon katsoa tänävuonna

Warm Bodies
Les Misérables
Beautiful Creatures
Star Trek Into Darkness
After Earth
jack the Giant Slayer
The mortal instuments: City of Bones
21 tapaa pilata avioliitto (erikoisnäytös)
Iron Man 3
Oblivion
Oz the amazing
Life of Pi
Hansel and Gretel: Witch Hunters


Näin jo tyhjän kukkaroni.


Essi Hellén (Aino) ja minä elokuvasta 21 tapaa pilata avioliitto

Saatanan_PaskaR&RLuonut: Saatanan_PaskaSunnuntai 04.11.2012 15:54

Rikki & Rakastettu vielä nähtävissä tänään, tiistaina ja Perjantaina. Katsomaan katsomaan ihmiset! Lapset tahtoo kavereita leikkimään lastenhuoneeseen c:
Rikki & Rakastettu

Muahahahah viime kesän linnoituksen yöstä :D

A-style!NEWPOST ::: VerikekkeritLuonut: A-styleKeskiviikko 31.10.2012 11:50

RomuluS^Stop Online Piracy Act (SOPA)Luonut: RomuluS^Sunnuntai 15.01.2012 18:50

Hyvät (tai huonot) kanssa ihmiset.

Stop Online Piracy Act (SOPA) pahasti näyttää menevän USA:ssa läpi. äärimäisyyksiinsä vietynä tämä laki tarkoittaa esimerkiksi sitä, että jos teet youtube videon jonka taustalla soi musiikki teet rikoksen, ja video voidaan poistaa tekijän oikeuksien takia. En vastusta tekijän oikeuksia sinällään - muusikolla on oikeus saada työstään maksu, samoin kuin pelin tekijällä, ohjelmisto tuottajalla jne jne jne. enemmänkin sitä mitä tämä tarkoittaa vietynä äärimmäisyyksiinsä.

Google, Facebook ja Wikipedia jo aikasemmin puhuivat mahdollisesta lakosta, mutten ole varma ovatko sen suoraan päättäneet jo tehdä. siitä adressi lopussa.

tuosta SOPA lakosta (englanniksi):
- http://www.youtube.com/watch?v=dUYWsZcuBgo
- http://www.reddit.com/r/technology/comments/oce5g/reddits_sopa_blackout_admirable_but_google_and/
- http://www.rawstory.com/rs/2012/01/11/reddit-to-go-dark-on-jan-18-in-protest-of-piracy-bill/

Anonymous:


tähän listasin muutaman mikä tulee heti ensimmäiseksi mieleen kun tuo laki viedään äärimmäisyyksiinsä.

Muusikot: suurin osa nuoteista/tabeista on tekijän oikeuksien suojaamia. lailla voidaan tuoda jokainen sivusto alas joka sisältää tekijän oikeuksien suojaamaa materiaalia. vaikkakin tämä myös tarkoittaa sitä että sivustot voivat julkaista niitä kunhan maksaavat maksun ja tätäkautta varmistetaan nuottejen/tabejen oikeellisuus. kysymys kuuluukin kuinka moni alotteleva kitaristi maksaa sen 90€ vuosi maksun tabi lähteestä?

Laulaja: laulun sanat ovat myös tekijän oikeuksien suojaamia, sivustot joilla on laulun sanoja voidaan tuoda alas. jokainen varmasti säästää osittain korviaan tällä, youtubehan sisältää muutamia aika irstaita korvan tappo esimerkkejä. toisaalta taas myös hyvät laulajat alottavat covereiden laulamisella youtubeen käyttäen taustanauhaa joka on tekijän oikeuksien suojaama.

Pelaajat: jos teet jostain pelistä videon, ja käytät jotain musiikkia joka on tekijän oikeuksien suojaamaa, taustamusiikkina - laiton.

Video Editointi/kuvaus: iso osa video editointiin ajautuvista nuorista alottaa harrastuksensa juurikin tekemällä videoita peleistä, käyttäen usein tekijän oikeuksien suojaamaa materiaalia. puhumattakaan tietysti pelistä joka on jo oma tuotemerkkinsä. voisin tietysti myöskin esittää sivu kysymyksenä, kuinka moni uskoo että Star Wreckin tekijät käyttivät alkuunsa 4000€ ohjelmia laillisesti?

yksityiset sivustot: http://thepiratebay.org/ jos olet dna asiakas, voit asiaa miettiä miksi et tuonne pääse. ottaen myös huomioon, että sivusto joka linkittää sivustolle jolla on laitonta materiaalia joutuu käymään jokaisen käyttäjän kirjoittaman tekstin/linkin läpi, ettei linkitetyllä sivustolla ole laitonta materiaalia, tai myös ne sivustot voidaan sulkea.

linkki Adressiin:
Internet goes on strike — blackout everywhere. This Wed Jan 18, many of your favorites sites will be unavailable to you to stop web censorship. Tell everyone, petition even more sites to join.

http://sopastrike.com/

hyviä joita itse suosittelen: Google; irc-galleria; Wikipedia; Facebook;

tähänhän voi myös ehdottaa lisäyksiä, ja voin niitä tuohon lisätäkkin. typoistakin saa valittaa - yhdyssanoja en koskaan oppinut.
Tänään se sitte tapahtui, esittelin nimittäin Damonin immeisille! Haahaa! En tiiä miten se meni, ihan hvin kuulemma, mutta mua jännitti kyl ihan sikana. Ennakko ei ees jännittäny niin paljon!
Enskari ja toinen esitys meni ihan okei! Ja lauantai juhlat oli kyl mahdit! Kiitos siitä!
Huomen olis vipo koe, tai sit olis kyl se matikka sit sillon uusinnassa, mutta ei sitä ehkä lasketa!
Olis cvaan kivaa saada tää jakso loppuun!
Mietin tossa että voisin alotella kirjoittelemaan blogia, onks mitään hyvii linkkejä mitä kautta sais tehtyy?

gorillavarpunen[Ei aihetta]Luonut: gorillavarpunenTorstai 12.05.2011 01:47

aaaaaa sinne meni ensi-ilta! ei ollu paniikkii eikä mitää ENKÄ JUOSSU PÄIN SERMEJÄ!!!
« Uudemmat -