IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »
Mukavia juttuja tänä kesänä:
1. Kaveri tulee huomenna pariks viikoks Chicagosta käymään! Pitää tehdä jenkille raaka sisäänajo ekalla suomen visiitillä ja raahata se mökille juhannukseks itikoiden syötäväks :D Tämä herra on eräänlainen muusikko kuten minäkin joten jamittelua luvassa! Juhannuksesta puheen ollen sama kaava toistuu kuin ennenkin: koko kreisi suku kokoontuu ja siitä seuraa luovaa kaaosta.

2. Vesilautailu! Nyt on uus vene, entistä isompi ja ärhäkämpi, ja uusia vesileluja, muitakin kuin pelkkä lauta. Ehdin jo aloittaa sesongin pari viikkoo sitten mutta nyt saa ehkä odottaa kunnes vedet lämpenee.

3. Porin jazzit heinäkuussa!

4. Bändin kanssa iso hääkeikka elokuussa.

5. Pakolliset veneilyt, mökkeilyt, vaellusreissut, rantapummailut, koripalloilut, grillailut ja chillailut.

Ainoa mikä sylettää on synttärit. Ei sen puoleen, kiva kun oon räpistelly näinkin pitkälle, mutta tässä vaiheessa elämän rajallisuus alkaa konkretisoitumaan. Onneks ikä ei näy peilistä eikä tunnu olossa, päinvastoin voin sanoa liioittelematta että nuorenen koko ajan. Enpäs kerrokaan mikä käärmeöljy mut pitää näin hyvässä kuosissa, hehehee ;) Kukaties syön istukoita niinku Tom Cruise tai teen smootheita uhanalaisista pieneläimistä. Tai ehkä oon vähemmän gay versio Edward Cullenista ja kuppaan jonkun toisen elinvoimaa kasvattakseni omaani..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.