IRC-Galleria

Olet mies. Sun pitää olla itsevarma (sopivasti muttei liian, ja se raja on kuin veitsenterällä tasapainottelisi), aina sanavalmis ja hauska vaikka mummos olis liiskaantunu rekan alle ja olisit just tullu sen hautajaisista, urheilullinen (sopivasti muttei liian ettei naisille tule alemmuuskompleksia/läskiangstia :D ), komea (sopivasti muttei liian jotta nainen ei ala rankkeeraamaan itseään sua alempiarvoiseksi ja ahdistumaan että muut naiset nappaa sinut) ja menestynyt (sopivasti muttei liian jotta nainen ei ajattele että priorisoit uraasi/harrastustasi/mitä tahansa asiaa jossa olet hyvä ja/tai pode alemmuuskompleksia siitä ettei itse osaa jotain asiaa), ja jos saat naisen napattua sun pitää huomioda sitä koko ajan (muttei liikaa ettei nainen ahdistu/pidä sinua takertuvana kynnysmattona).

Olet nainen. Sun pitää olla normaalin, perussievän näköinen and that's it. THAT IS FUCKING IT. Luonne, lahjakkuus, rahatilanne, koulutus yms on täysin sivuseikkoja. Jos olet laiha, olet mallinmitoissa. Jos olet läski, olet naisellisen pehmeä ja runsas. Jos olet atleettinen, olet salikissa/fitnessbabe/täykkäri, ja mitä tahansa kauneusvirheitä sinussa saattaa olla, voit piilottaa ne meikin ja vaatteiden avulla. Saat aivan varmasti itsellesi kunnollisen miehen, tai jos olet vosu, monta vähemmän kunnollista miestä. Sen kun pidät avoimien ovien päivän jalkojesi välissä ja käviöitä riittää varmasti. Ja vaikka olisit merenrantaan huuhtoutuneen syvänmeren olion näköinen joka on ihan sysipaska kaikessa ja köyhä kuin orpo juutalaispoika holocaustin jälkeen, on silti miehiä jotka saattavat kiinnostua sinusta.

Miettikääpä tätä ensi kerralla kun meinaatte valittaa että naisilla vaikeaa! Saa kommentoida, kritisoida, väittää vastaan tai vaikka vittuilla, mutta I gotta warn ya, se poikii vastavittuilua ;D Keskustelu on tervetullutta mutta mielellään rakentava sellainen.

Kirjoitin tän blogimerkinnän purkaakseni tuntojani ja vuosien mittaan kasvanutta kolossaalista vitutustani tän asian suhteen. Onhan mulla naisia ollut vuosien varrella paljonkin, eikä tämä ole mitään henkselinpaukutusta tms internetwarriorismia/muuta alfapaskaa vaan tosiasioiden toteamista. Ja mainitsin sen ainoastaan tehdäkseni seuraavan pointin: lukumäärästä huolimatta kohdalle ei ole sattunut YHTÄÄN, ei yhden-fucking-yhtään naista jolla olisi edes puolet muumeista laaksossa ja edes semi-terve itsetunto. Ei edes niillä missin näköisillä (itse asiassa niillä on monesti ollu kaikista pahimmat kompleksit ja ahdistukset kun ne on ollu tavallaan oman ulkonäkönsä ja sen ylläpitämisen vankeja). Eikä minua se naisten huono itsetunto haittaisi lainkaan ellei se aiheuttaisi minulle itselleni helvetinmoisia ongelmia, pahaa oloa, pahaa mieltä ja ahdistusta naisen oireilevan käytöksen johdosta.

Huh, jopas helpotti. Ei tartte ruveta ravaamaan kalliilla yksityisterapeutilla kun sain tän kirjoitettua :D Thanks for reading, stay tuned for more!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.