IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Blogi

- Vanhemmat »

Dawn of a new dayLauantai 29.10.2005 19:41

Viime torstaisen kaiutinhankinnan ajettua minut vaihtoehdottomaan tilanteeseen, jouduin vihdoinkin hieman järjestelemään huonettani uusiksi, tilanpuutteen takia. Koko aamupäivä kului lipastoja tyhjentäessä turhasta rojusta. Uskomatonta miten turhaa paskaa voi kertyä nurkkiin; kahdesta lipastosta kertyi täysi jätesäkillinen kaikkea erittäin epämääräistä kuonaa. Toinen lipasto oli tarkoituskin saada tyhjäksi kaiuttimien tieltä, mutta en olisi uskonut, että sen sisältö menisi muutamaa vanhaa lehteä lukuunottamatta suoraan roskiin. Noh, helpottihan ainakin siivousurakkaa, kun ei tarvinnut kauaa miettiä mitä säilyttää ja mitä ei.

Kaikki vaiva siis orastavan kotiteatteriharrastuksen takia. Homma on pitkän mietiskelyn jälkeen vihdoinkin polkaistu käyntiin äänentoistopuolelta, jonka jälkeen siirrytään kuvapuolelle. Vahvistimena toimii viikon vanha Yamaha RX-V 657 ja pääkaiuttimina Audio Pron Blue Diamond V2:t. Rahatilanteen salliessa keskikaiuttimeksi on tulossa Audio Pron Black Vector V2 ja takakaiuttimiksi Audio Pron Black Pearl V2:t.

Kuvapuolta hoitaa tällä hetkellä PC:ssä BenQ FP937s+ 19" TFT ja TV:nä vanha 20" Philipsin putki. Edelleen, rahatilanteen salliessa mahdollisesti vielä tämän vuoden puolella Philipsin putki lennähtää vesilintua kohti ja tilalle istahtaa ViewSonic N3200w 32" LCD. Sen jälkeen luultavasti vaihtuukin seinät kotiteatterin ympärillä. Syynä maisemanvaihdos Janakkalasta Tampereelle.


Sanotaan nyt loppuun vielä, että Pub Rot Ratin biljardin viikkokisoista napsahti 3. sija eilen. Ei hirveän huonosti.
- Vanhemmat »