IRC-Galleria

Moondance

Moondance

 
Juu pääsin tossa käymään Päksissä tutkimuksissa raskausmyrkytyksen johdosta, semmonen kuulemma tulossa mut ei vielä pahana. Sen takia piti sitten pakata jo omatkin tavarat, et jos ne ois ottanu sinne sisää mut eivät onneks ottanu.

Penska on siis nyt siis hyvin tasan 3kg ja totesivat että ei pitäis ainakaa yli lasketun ajan mennä, ootellaan siis koska neiti jaksaa tulla ulos... Ulko-ovi (lue kohdunsuu) oli pari senttiä nyt raollaan, masussa vissiin vähän kuuma?

Tulipahan samalla reissulla tarkistettua vielä reitti sairaalaan ja kesto, siel kun on niit tietöitä niin vois ehkä mennä muuta kautta, mie en ala pikkusee fiiattii synnyttämää kilometrejä pitkässa autojonossa... Luulenpa että tenava on ottanu miusta mallia jo ja syntyy ihan viime tipassa, toivottavasti, koska oon jättäny lastenhuoneen järjestelyn ihan viime tippaan taas (sukulaiset, tässä syy miksi aloin jo ensimmäisinä kuukausina haalimaan vaunuja ja muuta...)

Juu, täytyy muistaa vielä mainita että jos sairaalaan tulee kyläilijöitä niin tuokaahan kahvia termareissa, siellä on kuulemma huonoa kahvia, niistä joutuu kuulemma maksamaa eriksee päiväkorvauksen lisäks ja ne hoitajat varmaan ei anna sit juoda kahvia yli suositusten
(imettäjille ei yli 5 kuppia päivässä, riistoa!!!)

Huh, eiköhän tämä ollu tässä. Terve
>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.