IRC-Galleria

Moriarty

Moriarty

Asperiini-pilsneri cocktail

[Ei aihetta]Keskiviikko 22.02.2006 00:24

Elämän pieniä iloja. Maata pää peiton alla piilossa ja kuunnella kun korviini karjutaan kauniita melodioita.
Olen syönyt tänään huonosti, varovaisesti naukkinut, kuin hiiri juustoa, aavistaen että näin hyvin esille katetussa ateriassa voi piillä ansa. Ehkä se johtuu vielä sunnuntain ylilyönnistäni. Join sixpackin hiukan alle tuntiin, juoksin baariin ja join yhtä mittaa niin kauan, että minut piti taluttaa pois. Tai no, pääsin mä ajamaan loppuyöstä vielä posliinirekkaa, muttei sekään tahtonut pysyä tiellä. Liukas oli se tie ja rekkani hatara.
Maanantain hikoilussa sitten istahdin suihkun alle, mutta vesipisarat tuntuivat liian teräviltä, joten vain huovan alle maatuminen tuntui miltei siedettävältä, kunhan muistin pysyä pois Haaveilu-kaapista, missä purkinavaajakin sijaitsee.
Tähän kohtaan kirjoittaisin viisaita ja henkeviä keskustelujani baarista, jos niitä muistaisin, nyt ne voidaan korvata katkoviivalla.

Sen minä muistan, kun kaadoin jonkun tytön juoman, jouduin ostamaan hänelle uuden. Eli olen muistanut olla herrasmies jollain kaukaisella tasolla.Niin ja Hra K. tilanteen. sen kaiken kömpelyyden.

Tänään sitten tuli/tulee naisten taitoluistelua.

End of story.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.