IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

Uusi vuosi uudet kujeetKeskiviikko 12.03.2008 18:42

Hoh, tänävuonna ei vielä yhtään raapustusta!

Kämpällä nyt keskuslämmitys toiminnassa, jee. Pesuhuoneeseen on laatat ja vesikalusteet saapuneet, pitäisi vaan asentaa. Olkkariin ja makuuhuoneeseen tuli 6 kpl vaatekaappeja ja ne jo kasasin, seuraavaksi tulee toivottavasti parketit, tilattu ne ainakin on.

318is sai uudet kesärenkaat ja ne menee alle ihan lähiviikkoina. Sparcon kilpapenkki tuli myös hommattua, pari virilastua moottorinohjaukseen ja takomännät. Saa nähdä mitä noista ehtiää tällä kaudella edes asentaa.

Home schweet homeTiistai 27.11.2007 19:17

Noni, jokunen yö majailtu kämpällä. Kyllä siellä ilmeisesti selviää vaikka mukavuudet onkin vähissä. Internet sentään pelaa ja sähköä riittää.

Tänään asennettiin pesuhuoneen loput vesiputket, vielä sähköputket paikoilleen ja pääsee tasoittamaan ja laittamaan kosteussulun.

Lämpöpatterit onkin haastavampi juttu, toisen saa viikossa tilauksesta mutta toisessa kestää yli kuukauden... Lisäksi patterien syöttö putkia joutuu katkomaan ja jatkamaan jos ja kun ne haluaa siististi, ei helppo tai nopea homma. Toivottavasti tulee leuto alkutalvi!

No rest for the wickedTiistai 20.11.2007 14:59

Lekuri kehoitti ottamaan hetken vähän rauhallisemmin mutta tänään alkaa taas kahden viikon lepäilyn jälkeen remontti. Pitää saada lattiat imuroitua ja huonekalut putsattua pölystä että asuminen onnistuu edes jotenkuten. Putkimies pitää hälyttää asentamaan loput pesuhuoneen vesiputket ja olkkarin lämpöpatterit, bilteman 2 kw sähkölämmitin tuskin jaksaa pitää kaikkia neliöitä mukavan lämpöisinä koko talvea :-P

Suihkusta yms mukavuuksista ei tarvitse haaveilla vielä vähään aikaan mutta työpaikan punttisalilla on sentään ilmainen ja hieno sauna jossa voi käydä aina aamuisin ja iltaisin :)

Oh, snoes!Lauantai 03.11.2007 12:15

Yövyin kämpällä ensimmäistä kertaa yli vuoteen, jee! Kyllähän siellä nukkui mutta ei kovin mukavasti. Makuuhuoneen sain jo pohjamaalattua, vielä pitää maalata olohuone ja imuroida molempien huoneiden lattiat pölystä. Kyllä tämä tästä, pitää ottaa vähän rauhallisemmin hetken aikaa ettei kunto aivan täysin lopu. Kuukauden olen tehnyt remonttia 15-22 tuntia viikossa eli viiden työpäivän lisäksi 2-3 remonttipäivää viikossa...

Ostin käytetyn ilmanpuhdistimen jonka pitäisi pitää sisäilma hyvänä vaikka remontti onkin vielä kesken muissa huoneissa. Niin ja postista pitää noutaa paketti missä on 7 HDMI kaapelia ja 200 metriä 75 ohmin koaksiaalikaapelia component ja SPDIF kaapelointeja varten :)

M3 kävi keskiviikkoaamuna katsastuksessa (ei mitään huomautettavaa) ja torstaina vein sen talvisäilytykseen lämpimään halliin missä se on ollut jo kahtena edellisenä talvena. Hyvä ajoitus koska viime yönä tuli jo lunta.
Pari viikkoa taas kulunut, päivityksen aika.

318is:ään vaihdoin takaiskarit pimeässä parkkihallissa, aika paljon parana ajettavuus kun perä ei ole enää niin hervottoman nulju. Pistin myös talvirenkaat alle, auto muuttui kevyemmän tuntuiseksi kun painavat 17" renkulat vaihtui 15" kokoisiin. Ebaysta ostin vielä 3.45 välityksellä olevan lukkoperän ja moottorinohjausyksikön.

Kämpällä oon raatanut noin 20 tuntia viikossa mutta mitään kovin näkyvää ei ole tapahtunut. Kaikki olo- ja makuuhuoneen katot ja seinät on tasoitettu ja hiottu pariin kertaan, nyt alkaa olla riittävän tasaista jokapaikassa. Kävin noutamassa 20 litraa pohjamaalia lisää, jokunen päivä vielä ja sitten alkaa maalausurakka.

Slippery when wetSunnuntai 14.10.2007 23:38

Noni, remppa etenee taas vauhdilla ja kohta on vihdoin aikuistenoikeasti maalauksen aika olo- ja makuuhuoneessa. Ja parin viikon sisällä tulee taas sukua avuksi niin pesuhuonekkin etenee.

Kävin tänään viimeistä kertaa tällä ajokaudella Ahvenistolla ajamassa pari tuntia 318is:llä. Liukasta oli kun satoi kuin esteristä koko ajan ja paras kirros oli Racechronon mukaan 02:04.48 mikä on tarkasti 20 sekuntia huonompi kuin kuivan kelin ennätys.

Lisäksi perä lähti luisuun 4 -> 3 alaspäinvaihdossa ja nirhaisin pitkän luisun päätteeksi keulaa kaiteeseen. Nou hätä, vahingot korjautuu yhdellä peltiosan vaihdolla ja kitillä sekä maalilla.

PäivitystäTorstai 04.10.2007 00:58

Nonih, hartiajumi lähti itsestään heti kun sai lähetteen fysioterapiaan ja läjän kipulääkkeitä. Noh eiköhän niille tule käyttöä taas kohtapuoliin...

Iiässään vaihdoin vakioalustan talveksi ja ostin kevyet 16" ratavanteet jotka tulee toivottavasti huomenna, sitten vain hionta ja maalaus puolimattamustiksi. Ensi viikolla takaiskarien vaihto.

Remonttiakin vähän tehty. Kattokoteloissa on nyt rasiat videotykeille ja huoltoluukut kytkentöjen vaihtamista varten. Seuraavaksi voisi tasoittaa ja hioa kaikki pinnat ja sitten pääsisi siivoamaan ja maalaamaan.

Kipua ja tuskaaTorstai 20.09.2007 17:39

Niska ja hartiat ollu jumissa maanantaista asti niin ettei päätä oikein voi kääntää. Remppaamaan ei siis ole ollut asiaa mutta liukumia töissä sentään on kertynyt päivän verran.

Lauantaina Alfa kerhon ratapäivä Ahvenistolla, jospa menisi sinne ajelemaan viimeistä kertaa tällä kaudella jos vain saan 318is:n akun latinkiin.

Huoh 2Sunnuntai 16.09.2007 04:21

Torstai ja perjantai oli kokonaan remontointia pikkuveljen kanssa eli tuskalla hankittuja liukumia poltetaan... Enää päivä jäljellä.

Eteisen hyllyt ja kaappi alkaa saada muotoaan, muutama kipsilevy pitää vielä asennella. Hattuhylly tuli noin 190 sentin korkeuteen joten pätkien ei tartte tulla kylään päähineiden kanssa. Tai sitten pitää väsätä alemmas toinen naulakko.

Paskamaiseksi epäilemäni keittiön katon tasoitus osoittautui, jos mahdollista, vieläkin paskamaisemmaksi. Tässä vaiheessa olen valmis hommaamaan jonkuin muun tekemään sen mikä kertoo jo jotain...

Olohuoneen kotelointeihin asentelin hiukan sähköasennusputkia, yllättävän rentoa hommaa toistaiseksi. Ulko-oveen pitäisi varmaan hommata sähköinen ovikello.

HuohMaanantai 03.09.2007 02:34

8 tuntia remonttia takana tältä viikonlopulta. Tasoitelin kattoja ja seiniä ja valoin takan eteen ja alle kipinäsuojan betonista. Lievästi masentavaa ajatella kuinka paljon hommaa on vielä jäljellä...

Ehdin kuitenkin käymään kissanäyttelyssä ja Ahveniston moottoriradalla, vaihtelun vuoksi :)
« Uudemmat -