IRC-Galleria

Pari viikkoa taas kulunut, päivityksen aika.

318is:ään vaihdoin takaiskarit pimeässä parkkihallissa, aika paljon parana ajettavuus kun perä ei ole enää niin hervottoman nulju. Pistin myös talvirenkaat alle, auto muuttui kevyemmän tuntuiseksi kun painavat 17" renkulat vaihtui 15" kokoisiin. Ebaysta ostin vielä 3.45 välityksellä olevan lukkoperän ja moottorinohjausyksikön.

Kämpällä oon raatanut noin 20 tuntia viikossa mutta mitään kovin näkyvää ei ole tapahtunut. Kaikki olo- ja makuuhuoneen katot ja seinät on tasoitettu ja hiottu pariin kertaan, nyt alkaa olla riittävän tasaista jokapaikassa. Kävin noutamassa 20 litraa pohjamaalia lisää, jokunen päivä vielä ja sitten alkaa maalausurakka.

Slippery when wetSunnuntai 14.10.2007 23:38

Noni, remppa etenee taas vauhdilla ja kohta on vihdoin aikuistenoikeasti maalauksen aika olo- ja makuuhuoneessa. Ja parin viikon sisällä tulee taas sukua avuksi niin pesuhuonekkin etenee.

Kävin tänään viimeistä kertaa tällä ajokaudella Ahvenistolla ajamassa pari tuntia 318is:llä. Liukasta oli kun satoi kuin esteristä koko ajan ja paras kirros oli Racechronon mukaan 02:04.48 mikä on tarkasti 20 sekuntia huonompi kuin kuivan kelin ennätys.

Lisäksi perä lähti luisuun 4 -> 3 alaspäinvaihdossa ja nirhaisin pitkän luisun päätteeksi keulaa kaiteeseen. Nou hätä, vahingot korjautuu yhdellä peltiosan vaihdolla ja kitillä sekä maalilla.

PäivitystäTorstai 04.10.2007 00:58

Nonih, hartiajumi lähti itsestään heti kun sai lähetteen fysioterapiaan ja läjän kipulääkkeitä. Noh eiköhän niille tule käyttöä taas kohtapuoliin...

Iiässään vaihdoin vakioalustan talveksi ja ostin kevyet 16" ratavanteet jotka tulee toivottavasti huomenna, sitten vain hionta ja maalaus puolimattamustiksi. Ensi viikolla takaiskarien vaihto.

Remonttiakin vähän tehty. Kattokoteloissa on nyt rasiat videotykeille ja huoltoluukut kytkentöjen vaihtamista varten. Seuraavaksi voisi tasoittaa ja hioa kaikki pinnat ja sitten pääsisi siivoamaan ja maalaamaan.

Kipua ja tuskaaTorstai 20.09.2007 17:39

Niska ja hartiat ollu jumissa maanantaista asti niin ettei päätä oikein voi kääntää. Remppaamaan ei siis ole ollut asiaa mutta liukumia töissä sentään on kertynyt päivän verran.

Lauantaina Alfa kerhon ratapäivä Ahvenistolla, jospa menisi sinne ajelemaan viimeistä kertaa tällä kaudella jos vain saan 318is:n akun latinkiin.

Huoh 2Sunnuntai 16.09.2007 04:21

Torstai ja perjantai oli kokonaan remontointia pikkuveljen kanssa eli tuskalla hankittuja liukumia poltetaan... Enää päivä jäljellä.

Eteisen hyllyt ja kaappi alkaa saada muotoaan, muutama kipsilevy pitää vielä asennella. Hattuhylly tuli noin 190 sentin korkeuteen joten pätkien ei tartte tulla kylään päähineiden kanssa. Tai sitten pitää väsätä alemmas toinen naulakko.

Paskamaiseksi epäilemäni keittiön katon tasoitus osoittautui, jos mahdollista, vieläkin paskamaisemmaksi. Tässä vaiheessa olen valmis hommaamaan jonkuin muun tekemään sen mikä kertoo jo jotain...

Olohuoneen kotelointeihin asentelin hiukan sähköasennusputkia, yllättävän rentoa hommaa toistaiseksi. Ulko-oveen pitäisi varmaan hommata sähköinen ovikello.

HuohMaanantai 03.09.2007 02:34

8 tuntia remonttia takana tältä viikonlopulta. Tasoitelin kattoja ja seiniä ja valoin takan eteen ja alle kipinäsuojan betonista. Lievästi masentavaa ajatella kuinka paljon hommaa on vielä jäljellä...

Ehdin kuitenkin käymään kissanäyttelyssä ja Ahveniston moottoriradalla, vaihtelun vuoksi :)

Niin se vaan talvi tuleePerjantai 31.08.2007 19:49

Ulkona ei enää oikein tarkene ilman pitkiä lahkeita...

Remontissa tapahtunut vain vähän edistystä töiden ja muiden kiireiden takia, jospa kuitenkin tästä eteenpäin alkaa kulkemaan vauhdikkaammin. Olo- ja makuuhuoneet on nyt tyhjiä, kaikki kamat on siirretty pois kattojen tasoituksen ja pintojen maalauksen alta.

Pitkästä aikaaPerjantai 17.08.2007 02:02

Jaa vasta 8 kuukautta kulunut edellisestä merkinnästä?

Pieni tilannekatsaus!

Autot:

Ämmä ei ole saanut mittariin 14 kuukaudessa kuin 4000 kilometriä eli melko helpolla on päässyt. Uudet pitkään metsästetyt alkuperäiset 19" vanteet saan alle ehkä jo ensi viikolla, sitten sillä ajetaankin koko syksy, radallakin on käytävä edes kerran.

318is on saanut matalamman alustan, polyuretaanipuslat alustaan ja menettänyt 40 kiloa painoa peräkontista. Uudet renkaatkin hommasin. Radalla on tullut käytyä 4 kertaa. Viritysosia moottoriin on kertynyt niin että talven aikana päästään jo tositoimiin, valmista pitäisi olla ensi keväänä uutta kautta varten. 180 heppaa ja 1150 kiloa kulkee varmasti nätisti :)

Kämppä:

Aloitin edistymisen laskemisen nollasta % helmikuun lopussa ja nyt ollaan noin 56% tienoilla (helmikuuhun mennessä remontti li jo aika pitkällä muutenkin). Poikamiehen asuttavassa kunnossa pitäisi olla noin 6 viikon päästä jos ei tule mitään ongelmia ja kokonaan valmista joskus joulun jälkeen. "Lievää" stressiä ja väsymystä on välillä ollut riesana.

Muuta:

Kissat onkin aika mukavia, vois joskus ottaa omankin pitäämään seuraa akvaariokaloille!

ärhKeskiviikko 20.12.2006 15:14

Töitä pitäs saada valmiiks ennen joulua.

V käyrä (0-5): 3

KappasTiistai 19.12.2006 12:51

Täällähän oli tämäkin ominaisuus!

V käyrä (0-5): 1