IRC-Galleria

Rakas päiväkirja:
Suosittu galleriaurani sai tänään (eilen?) rutkasti lisää sisältöä, useita komeita, seksiä tihkuvia kuvia joiden ainoa tarkoitus on täyttää teidän kyltymätön nälkänne asiallista, hieman lapsellista viihdettä kohtaan. Olen ilmiö, vähän niinkuin se panssarivaunun kokoinen jätkä, mutta seksikkäämpi.

Haluan samalla kirjoittaa tunteistani... kuuntelin tänään (eilen?) Turmion Kätilöiden vanhaa kappaletta tirehtööri, jonka alku meni jotakuinkin näin: "Olipa se kiva kun kuudelta heräsin, pentu ei antanut nukkua! Polvi on paskana, reisiä kolottaa ja kädessä on iso haava... Auto on pakattu PÄIN VITTUA, ettekö te osaa mitään? Reissulla ei sitten ole kusitaukoja emmekä pysähdy syömään!"

...Noh, tuota kuunnellessa tuli pakottava tarve lähteä vaimon ja lasten kanssa jonnekkin reissuun...
Korkeasaareen tai Georgiaan tai jonnekkin...
Ainut vaan ettei ole vaimoa, lapsia eikä edes autoa! Auton kai olisin saanut Artolta lainaksi jos olisin kysynyt ja vaimon korvikkeen ärrän nurkalta muutamalla eurolla ja vanhaksi menneellä jauhelihapaketilla... En viitsinyt kokata siitä itse kun leivällä ja bisselläkin elää varsin hyvin..
Mutta mistä helvetistä on tarkoitus saada väliaikaislapsia? Karkkipussin kanssa ala-asteen pihalle kyselemään mukuloita kyytiin? Ei hyvä, viimmekerran takia olen nyt virallisesti seksuaalirikollinen.. Ensikerralla pääsen kuulemma linnaan vähäksi aikaa.. Yhteiskunnan mädät säännöt ovat melko perseestä. Ei omia lapsiakaan olisi kiva hankkia kun niillä tekee jotain vain kolmena päivänä vuodesta, korkeintaan neljänä, tosi tylsänä vuotena ehkä jopa viitenä... En kyllä ole varma..
Mutta ainakin ne ovat melkein koko vuoden kimpussa, raastamassa sielun riekaleiksi, viiltämässä toivon suikaleiksi, keittämässä kivekset sokeriliemessä..

Siskonikin on niin saamaton ettei silläkään ole jälkeläisiä joita olisin voinut lainata..
Kertokaas joku minulle mistä niitä saisi lainaksi, siis kotimaan puolelta?

Hain prismasta tänään työssäoppimispaikkaa, en saanut. kuinka tölkki saa olla ettei ilmainen työvoima kelpaa? Näytötkin olisi ollut suoritettu joten olisivat voineet käskeä vaikka hinkkaamaan vessoja puhtaaksi tai houkuttelemaan asiakkaita kauniilla lauluäänelläni... Noh, huomenna parempi tuuri jostain muualta, ei kai kaikki voi olla yhtä pohjattoman tyhmiä?

Jalkaa muuten koskee, tulin äsken lenkiltä, sattuu oikeastaan kävellä... Tuntuu varmasti huomannakin.. Noh, on tässäkin päivässä omat hyvät puolensa, sain siivottua kaistaleen kämpästäni ja sain lahjaksi ihanat lapaset, jotka ovat näytillä pornonurkassa. Tilasin myös nahkaruoskan siltä varalta ettei tällä viikolla saapuva kämppikseni ole kanssani yhtä mieltä asiosta. 2 metriä pitkän. Toimitusaika 2pv-3 viikkoa, tulisi edes nopeasti. Sitä voi sitten käyttää muidenkin ongelmatilanteiden ratkontaan.

En tiedä millä sanoilla päiväkirjan sivu pitää päättää, joten jätän tähän loppuun sellaisen pyynnön, että voisikos joku kertoa minulle sen?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.