IRC-Galleria

Perkele!Maanantai 01.09.2008 19:41

Olin sitten tänää cittarissa ekaa aamua työssäoppimassa..
Sain hyllyttää koko päivän, seittemän ja puoli tuntia.. ekat viisi jotain hiusvärejä ja tampax combat mega action kamaa intiimihygieniaosastolla.. Olen muuten äärimmäisen lapsellinen kai, huomasin tänään, kun jotain tamppooneja mätin hyllyyn kiinnittyi katseeni jonkinlaiseen penkkiin vieressäni, pienessä mielessäni kelasin että "Sovituspenkki!" niinkuin kenkäosastolla on niitä samanlaisia joilla ihmiset istuu ja tunkee kenkää jalkaan. Ei vaan voinut olla hymyilyttämättä!

Ainiin, unohdin joten muokkaan tähän, puukotin vahingossa kissanhiekkapussin ja ihan pokkana viskasin roskiin vain... sisäinen ääni oli vihanen:P

Nojoo, muuten päivä ei ollut yhtään naurattava! Kokoajan joku oli kyselemässä että "anteeksi tiedätkö missä on ruskeita lampunvarjostimia?", "onko näitä valkosina?", "mitä nää on? Mistä saa vaihtopäitä greippikondomiin?" "onks teillä mittarimatoja ongenkoukkuihin?"
EI JUMALAUTA! Että teki mieli huutaa "vitustako minä tiedän? oon vaan töissä täällä! eti itte mittarikortsus greippiautomaattiin tai mee kysymään oikeelta työläiseltä!"
Siis ei mitään kunnioitusta "työharjoittelija" tekstiä kohtaan noilla.. Joku arabikin tuli vinettämään jostain pesuaineista, melkein ymmärsinkin sitä..
Joudun työskentelemään jonkun ulkolaisen työharjoittelijan kanssa. Tai se puhuu ihan hyvää suomea, tai siis melkein hyvää. No tajuaa mitä sille sanoo ja tajuaa mitä se sanoo. Elikkä tarpeeksi hyvää.
Hämmentävää oli myös huomata, etteivät ihmiset luonnostaan karta minua, tai sitten ne vain halusivat vittuilla kyselemällä kaikkea..

En pitänyt oikein taukoja.. Kahvit kävin juomassa, mutta ne olivat melko perseestä, eikä taukohuoneeseen voinut jäädä lorvimaan kun siellä oli hiostava ilmapiiri, oli parempi lähteä takaisin somaleiden ja eläkeläisten kiusattavaksi..

No vihdoin kuiteskin päivä ohi ja taas rakkaan koneeni luona, jota päätin juuri alkaa kutsua nimellä, en vain ole vielä päättänyt millä.. Paskinta, että vain muutama tunti aikaa, ja takaisin töihin, seitsemäksi.. Aamuherätykset on onneksi ihania, joten ehkä jaksan neljä viikkoa tätä<3

Miks mun mielessä on pyörinyt koko päivän sellanen sana ku "nilihisti"? Mitä järkee siinä on? Eihää se ees tarkota mitää? Mistä se sana on tullu mun päähän? Voinko rekisteröidä sen jossain ja päättää itte mitä se tarkottaa?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.