IRC-Galleria

Moujou

Moujou

käykö täällä enää kukaa?

Tjena!Torstai 24.08.2006 01:21

Enpäs ookkaan tänne kirjottanu. Mä oon nykyää Ruotsis mo. o/ Ihan kivasti tää on lähteny käyntii, kivasti tutustunu jo ihmisiin ja jäkiski rupee pikkuhiljaa jo luistaa, vaik aluks se oliki vähäse paskaa. :o Nakertaahan se tietty vähäse, et joka päivä on kouluu se 8h 20min, mut yllättävän hyvin seki menee. Ei siellä kun oppitunteja oo paljoakaa ja kaikilla omat tietokoneet, joilla tosin ei saa tehdä paljon mitää, mutta kyl niil galtsus aina pystyy käväsee. ;> Ja sittenkun ei kotona tarvihde tehä mitään kouluun liittyvää ni se on sinänsä mukaavaa. :) Vielä kun sais sen läppärin takasi minkä Samppa onnistuneesti meni vetistää (moiSamuli! ;> ), ni se koulu päivä menis vähäsen viel rattosammin. :)

Jäkistäki joo, nää tyypit urheilee tääl muutenki ihan sikan, siis ei vaan jäkis pelaajat vaan kaikki. Koulussa on 2x1h liikuntaa viikossa ja siihen kuuluu aina jotain juoksuu/kunnon kuntoiluu niitten ihme pelien lisäks. Kasvaahan siinä haba ja kunto, mut ei sitä kyl jaksais enää lätkän päälle, ku sielläki niiden 3x1,5h jään lisäks on juoksuu, painii ja voimailuu aina välil, sillai et 5x viikos about tulee jotain ohjattua jäkis juttuu tehtyy. Onhan toi tietty vähän kovempi tiimiki kun tää edellinen (NasKi BD), mut ei ne kyl niin kovii jätkii oo. :o Tänää ekan kerran rupes sillai kunnol iha onnistuu, sillai vahingos pääs viel pelaa taas sentterii ja valmentaja viel sopivasti sen huomas ja se tuliki sit harkkojen jälkee puhuu, et pitäiskö mun jatkaa siin keskellä. ^^

Mut joo semmost, eikait täs muuta tähän hätää. :o Suomee tietty tuun siin ke 6.9 illal/yöllä ku saan siin to ja pe nää ihanat helyt mun hampaista poies. Sit pe ja la vois vaikka _"vähän"_... ;))

Hejdå!

- Carpark North - Best Day -

ps. Khih, tuli mailasta alotukses vähäse ranteesee ja nyt on hyvää vauhtii kehittymäs semmoi kipparikalle käsi. ;p

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.