IRC-Galleria

Moujou

Moujou

käykö täällä enää kukaa?

Heipä hei.Maanantai 20.11.2006 01:23

Olenpas Suomessa lälläslää, missäs te ootte? Sain tämmösen läppärin, ja nyt sit nörttäilen tällä. Ihan yllättävän hauska viikonloppu oli jopa, ehkä onnistunein näistä tähän mennessä. Perjantaina illalla pääsin jopa Makasiinii, jossa oltii jonku aikaa, tosin sieltä sit menin jo muita selvästi aikasemmin kotii ni ne oli menos lynii ja sinnehän mulla nyt ei kovin oo asiaa. Nooh, ei se mittee.. Huomenna sit pitäis mennä päiväl Joonaksen kans käymää salil, ja sit illal kuuden aikaa ajelee jo hesaan päin. Nooh, onneks ei sentää oo sitä työharjotteluu enää, ei ois jaksanu sitä enää yhtää.

Ja nyt ois varmaa jo ne siirtopaperitki vihdoin ja viimein tullu, jeee. Huomenna olis ollu illal kyl joukkuekuvaa vissii, et sen nyt missasin. :/ HituC harmittaa kyl, mut ei sille vissii minkää voi, kuhan nyt pääsee pelaa ja reenaa ja yleensäki ees jäälle, ni Jesse pysyy astetta ilosempana varmasti. :)

Niin ja kohtahan se joulu ja uusvuoski tulee jo, et sillon taas sit tänne seuraavan kerran. Siitähän tuleeki sit taas jo vähän pidempi reissu, ja useempia "reissuja". ;>

Nyt hipshei ja hellurei o/

- Asa - Ärränpeetä -

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.