IRC-Galleria

Moujou

Moujou

käykö täällä enää kukaa?

Aij.Torstai 30.11.2006 01:51

Hmm..eihän nää nukkumisvaikeudet oo oikeestaa mihinkää hävinny, kokeiltu jo vaikka mitä. On viskipaukkua vedetty, pillereitä kiskottu, kylpyjä otettu, urheiltu, ei urheiltu, aika kaikkee. Viimeyö nyt tosin oli jo kyl varmaa paras pitkii aikoihin. Ensin pyörin pari tuntii taas sängyssä niinkö normisti, sit kyllästyin ja päätin et nyt riitti. Otin tyynyn ja peiton ja menin alakertaa sohvalle nukkuu. Joku 15-30min ja seuraavan kerran mä tajusin ku äitee kömpi aamulla alakertaa. :p

Sit ku munhan piti alunperin tulla vast niinkö 21.pvä Suomee joululomaa viettää, mut nyt se kaipaus Suomeen koitti lopulta niin kovaks, osittain johtuen kyl näist viimeaikasist uniongelmist ja osittain yhest toisest, et sain puhuttua ittelleni matkan Suomee jo melkee viikkoo aikasemmin, 15.pvä. :) Nyt on siis reilut 3vk aikaa olla siel Suomes ja pitää niin helskutin kiva joululoma. ;p Eiköhän siitä ihan mukava tule. ;)

Nää joulunaluset on näköjää kans jotenki kauheen alttiita aina loukkaantumisille. :D Tänään harkoissa oli taas vaihteeks ihan jees, ei mitää valitettavaa oikeestaa KUNNES ruvettii vetää 1on1 tilanteit. No ensinnäkää eihän niist mitää tullu, tosin en ollu ainoo, oli jotenki tyhmästi tehty se harjotus et siin sai hyökkääjä tehä puol ihmettä et pääs puolustajan ohi. Noh, mä olin sitte vissii toista kertaa siinä vuorossa ja koitin vähän toisenlaista tyyliä ja olinki jo puol matkassa siinä menossa ohi mut sit se perrhana sai vielä just ja just perseesä siihen etee ja meikä pyllähti siihen paikkaa. Komeen jääliu'un päätteeks rysähdin sitte selkä eellä laitaa ja rupesin kiroomaa ku taas meni 'tuiks. Palasin jonoo ja siit se alko, kaamee särky niskassa. Ei siinä vaihtoaitioo istuu ja kipu senku kovenee. Eikä se oo sitte sen jälkee siitä helpottanukaa. Täl hetkel tää on vähän semmoi, ettei kehtaa kovin suurta liikerataa mihinkää suuntaa tehä, ettei tää jatkuva särkeminen muuttuis pahemmaks. :D Piikkuvikoja, huominen otetaa sit chillisti voimailust ja perjantaiks toivotaa et päästäis sit jo taas jäälle. :)

Tulipaha stooria, noh toisinaan. ^^

- Darin - What if I kissed you now - ;))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.