IRC-Galleria

MsTeri

MsTeri

elää jännittäviä aikoja

(hupsista) keikkaa! Tiistai 12.02.2008 12:25

Jipiii oli ihan hullun kiva viikonloppu!

Perjantaina otin iisisti mutta silti näin asioita jotka veti sanattomaksi. Muunmuassa kaksi miestä tanssimassa George Michaelin Careless Whisperin tahtiin kaasunaamarit kasvoilla. (http://www.youtube.com/watch?v=bQtlrBziyzI tästä voitte fiilistellä) Ja biisihän soi tietysti koko yön repeatilla.

Perjantaina infernossa minua luultiin nyrkkeilijäksi. Mulla on kuulemma niin hyvät habat ja olkalihakset. Perkele.

Perjantaina piti tosiaan vähän hissutella lauantain keikkaa varten. Se oli kyllä ihan huikee, oli kuitenkin tasan kuukausi edellisestä keikasta, joten tuntui ettei oo ikuisuuksiin päässyt riehumaan. :) Jengiä oli ihan hirveän paljon joka nosti tunnelmaa kovasti! Kauheesti näkyi tuttuja yleisön joukossa ja pahoittelen ettei kaikkia mitenkään ehtinyt moikkaamaan keikan jälkeen!! Riinaa tosin joutui moikkaamaan hyvinkin intiimisti jo keikan aikana :D mä vaan olin niin onnellinen kun se oli yhtäkkiä keskellä tanssilattiaa! Pitihän sitä käydä pussaamassa kun anssikin soitti just kerran sooloa... Vähän harmittaa se että en ehtinyt nauttia yhtään pulloa olutta tai siideriä bäkkärin antimista, mutta muu bändi kyllä hoiti asian minunkin puolestani :D.

Ilman vammoja ei kuitenkaan viikonlopusta selvitty koska jatkoilla oli sen verran riehakas tunnelma että pomppasin hieman liian innokkaasti sänkyyn jonka seurauksena pomppasin siitä suoraan seinään ja vajosin lattialle sängyn ja seinän väliin. Niin ja siis kerrasta ei voinut tietenkään ottaa opiksi vaan tein saman tempun ainakin kahdesti. Siellä sängyn välissä vaan sattui olemaan laturia sun muuta jotenka vasemmassa pakarassa tuntuu hieman ikävältä. Ja "pientä" mustelmaakin havaittavissa.... :D aijai. :)

Ens viikonloppu sais mun puolesta olla yhtä mukava :D ja onha siel tuparia ja keikkaakin tiedossa..
Keikka vaan on Korpilahdella joten voi odottaa taas kuuden hengen yleisöä, mutta toisaalta hyviä keikkoja nekin on yleensä ollut. Kuusi ihmistä on kuitenkin helppo saada fanittamaan lavan eteen ilman paitaa!! :D:D Vois ottaa tavoitteeksi :)

Mä oon vieläkin onnellinen! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.