IRC-Galleria

Näin käsittelet naarasleijonaa :DKeskiviikko 23.04.2008 02:54

Hyväntuulinen leijona:
Tee kaikkesi pitääkseni leijonasi hyvällä tuulella. Tee myöskin kaikkesi vaikka kyseessä olisi jonkun toisen leijona, sillä se ei estä naarasleijonaa muuttumasta ärtyisäksi ja leijonalla on terävät kynnet.
Hyväntuulinen leijona onkin sitten kuin lempeä kotikissa; kehrää ja käpertyy syliin tyytyväisenä elämäänsä ja saamaansa huomioon. Avainsanoja leijonanaaraan kanssa ovat huomio ja kunnioitus.

Väsynyt leijona:
Ole hiljaa, mutta pysy valppaana. Sinua ehkä tarvitaan pöyhimään tyynyjä, vetämään peittoa ylemmäs, vetämään verhot tiiviimmin ikkunan eteen tai kuuntelemaan, jos jokin painaa väsyneen leijonan mieltä. Väsynyt leijona on usein vaarattomampi kuin voisi olettaa, sillä joskus tämänkin kuningattaren voimat ovat loppu ja murina harvoin johtaa päiden poikki puremiseen.

Äreä leijona:
Osoita alamaisuutesi. Älä missään nimessä hypi äreän leijonan nenille tai provosoi tätä luomakunnan tähteä harkitsemattomalla käytöksellä. Äreä leijona on kaukana siitä hyväntuulisesta, lempeästä kotikissasta.

Vihainen leijona:
Unohda puolet fraasista "taistele tai pakene". Muista se "pakene". Vihainen leijonanaaras on monesti tuhoisampi kuin hirmumyrsky, tulva tai kyläilevä anoppi. Vihaisen leijonan kanssa ei neuvotella. Poistu paikalta nopeasti ja äänettömästi, muutama seinä sinun ja leijonan välissä ei ole pahasta. Anna tilanteen rauhoittua ja palaa paikalle varovasti ottaaksesi selvää, mikä leijonan niin kovin suututti. Tee kaikkesi korjataksesi tilanne.

Hermostunut leijona:
Hermostuneena naarasleijona astelee edestakaisin, karjahtelee ja nakkelee niskojaan. Ole itse rauhallinen ja luultavasti rauhoitat leijonankin. Puhu hitaasti ja rauhallisesti, jätä pitkiä hiljaisia hetkiä, jotta leijona voi vastata niin halutessaan. Älä painosta, sitä leijona vihaa eniten. Jos hermostuneisuus ei osoita katoamisen merkkejä, voit osoittaa niitä itse. Se toimii leijonan kanssa monessa tilanteessa.

Rakastunut leijona:
Naarasleijonalla on suuri sydän. Sen valloittaminen ei aina ole helppoa, mutta jos sen saa itselleen, sitä ei kannata kohdella kaltoin. Rakastuneena leijona on jumalainen, hurmaava, ihana ja kaikin puolin kumppaniaan palvoja olento.
...Niin kauan kuin häntä itseään palvotaan, rakastetaan ja ihaillaan. Ja niin kauan kuin hänen annetaan säilyttää vapautensa, joka on leijonan elinehto. Kohtele rakastunutta leijonaasi lempeästi, mutta päättäväisesti ja luota häneen, sillä vaikka hän viilettäisi perjantai-iltana pitkin kaupunkia, hän tietää kyllä missä koti on.

Humaltunut leijona:
naarasleijona saattaa joskus tuntea vetoa alkoholipitoisiin juomiin. Yleensä leijona osaa nauttia tuota eliksiiriä kohtuudella, mutta joskus hänen arvionsa pettää. Humaltunut leijonanaaras voi olla mitä tahansa tulisen rakastajattaren ja jääkylmän nartun väliltä, joten jätä hänen päsmäröintinsä omaan arvoonsa. Seuraavaan aamuun mennessä leijona on kuitenkin jo palautunut entiselleen ja hyvin luultavasti kerjää vain jakamatonta huomiotasi ja ehtymätöntä palvontaasi.

Muuta huomioitavaa:
Leijonan huomionkipeydellä ei ole loppua. Hän elää huomiosta, rakkaudesta ja palvonnasta. Anna hänen loistaa ja anna hänen tuntea itsensä tärkeäksi ja halutuksi. Ole hänen luottamuksensa arvoinen. Leijonan luottamuksen pettäneellä ei ole kovin ruusuiset tulevaisuudennäkymät, sillä tultuaan petetyksi leijonan raivo on rajaton.
Leijona on tosiystävä. Hän valitsee huolella hovinsa jäsenet, mutta he ovatkin hänelle tärkein asia maailmassa. Siinä missä leijona odottaa hoviltaan palvontaa ja rakkautta, hän myös jakaa sitä takaisinkin. Leijona puolustaa ystäviään tarvittaessa viimeiseen hengenvetoon, verissä päin suurenkin haasteen edessä.
Älä yritä vangita leijonaa. Vankeudessa ja kahlittuna leijona nääntyy, ahdistuu ja käpertyy itseensä. Ethän halua luomakunnan kruunun kokevan sellaista kohtaloa?

Ja ennen kaikkea: leijona on uhanalainen laji. Varjele siis omaasi huolella.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.